::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS BELEDİYESİ'NİN KÖYÜM UZAKTA, ÖĞRETMENİM YANIMDA PROJESİ KREŞ HİZMETİ

TARSUS BELEDİYESİ'NİN KÖYÜM UZAKTA, ÖĞRETMENİM YANIMDA PROJESİ KREŞ HİZMETİ
Haber Giriş:
05 Mayıs 2021 Çarşamba 08:52

Tarsus Belediyesi Kreş Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ve Veterinerlik İşleri Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen "Köyüm uzakta, öğretmenim yanımda" projesi kapsamında kırsal mahallelerdeki çocukların da okul öncesi eğitim olanaklarından faydalanması amaçlanıyor

Proje kapsamında Ulaş Mahallesindeki minik kalplere “Hoş geldin Bahar” adı altında kapsamlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan minik yürekleri yalnız bırakmadı.

Etkinlikte belediye bünyesinde görev yapan çocuk gelişimi öğretmenleri tarafından çocuklara yönelik eğitici oyunlar düzenlendi. Ailelere de çocuk gelişimiyle ilgili seminer verildi.

 

Uygulamaya konulan proje ile çocuklara, boyama, Türkçe dil etkinliği, eğitici ve öğretici oyunlar, beceri çalışmalarına yönelik eğitimler yapılıyor. Çizgi çalışması, nokta birleştirme, kavramlar, şekiller, renkler ve sayılar öğretiliyor. Ayrıca, serbest zaman etkinliği olarak psikomotor gelişimini desteklemek amacıyla çocukların oyun hamuruyla oynaması sağlanıyor.

 

Başkan Bozdoğan, proje kapsamında çocuklarla bir araya gelerek hediye ettiği boyama kitaplarını

onlarla birlikte boyadı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google