::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Belediyesi'nin Sünnet Etkinliği

Tarsus Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği sünnet etkinliğinin 2018 yılı kayıtları başladı
Tarsus Belediyesi'nin Sünnet Etkinliği
Haber Giriş:
22 Haziran 2018 Cuma 08:52

Tarsus Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sünnet etkinliğinin 2018 yılı kayıtları başladı.

Geçen yıl 606 çocuğu sünnet ettirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, bu yılda sünnet olma çağına gelmiş Tarsus’ta ikametgah eden bütün çocukların kirvesi olmaya talip olduğunu söyledi. 

Başkan Can, “Tarsus’ta tüm çocukların kirveliğine aday olduğumu daha öncede belirtmiştim. Sünnet inancımızın bir gereğidir. Erkek çocuklarımız belirli bir yaşa geldiğinde bu görevi yerine getiriyoruz. Geçen yıl başladığımız sünnet etkinliğimizi bu yılda devam ettiriyoruz. Geçen yıl ki etkinliğimizde 606 çocuğumuzu sünnet ettirmiştik. Bize başvuran her ailenin erkek çocuğunu yada çocuklarını sünnet ettireceğiz. Tek şartımız Tarsus sınırları içinde ikamet ediyor olmasıdır. Sünnet olacak çocuklarımıza kıyafetlerini de önceden veriyoruz. Kazasız belasız tertemiz bir şekilde iyi bir sünnet sezonu diliyorum. Ailelerimize ve çocuklarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Evlatlarımız vatana, millete hayırlı birer evlat olsunlar inşallah” şeklinde konuştu.

Başkan Can, başvuruları ikametgah, nüfus cüzdanı fotokopisi ile muhtarlıklar ve Tarsus Belediyesi Boya Tesisleri içerisindeki Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Beyaz Ev’e yapılacağını söyledi. (kaynak:Tarsus Belediyesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google