::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS BELEDİYESİ YOL ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

TARSUS BELEDİYESİ YOL ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Haber Giriş:
21 Haziran 2021 Pazartesi 09:25

Tarsus Belediyesi, hava şartlarının iyileşmesiyle beraber başlattığı yol asfaltlama çalışmalarına dağ köy, ova köy ve merkez mahalle ayrımı yapmadan hız verdi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan;” Yapılan planlama doğrultusunda şehirde bozuk yol kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolları deforme olmuş mahallelerin sokaklarında asfaltlama, gereken yerlerde yama, kaldırım düzenleme ve bordür yenileme çalışmalarını, belirlenen plan ve program dâhilinde aralıksız olarak devam ettiriyor. Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahada yaptıkları incelemelerin ardından, mahallelerde ihtiyaç duyulan yerlerde ve halkın talepleri doğrultusunda, ilçe sakinlerinin ulaşım konforu ile birlikte araç sürüş kolaylığının sağlanması adına çalışmalarına hız verdi.

Şehir merkezi, kırsal bölgeler ayrımı yapmadan şehrin yollarında halkın yaşamını kolaylaştırıcı hizmetleri kesintisiz olarak sürdürdüklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan;” Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, şehir genelinde farklı ekipler halinde kırsalda ve şehir merkezinde farklı kollardan çalışmalar yürütüyorlar. Yapılan bu çalışmalar kapsamında asfalt serme, asfalt yama, soğuk asfalt, yol açma ve düzenlemenin yanı sıra kaldırım düzenleme, bordür yenileme çalışmalarını da devam ettiriyorlar. Bizler hizmette eşitlik ilkesiyle hareket ederek şehirde çalışmalarımızı yürütüyoruz, bu anlayışla güzel şehrimizde Tarsus’ta bozuk yol kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Tarsus Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kırsal mahallelerde  Egemen, Baharlı, Kelahmet, Akarsu, Heleke, Hacıbozan, Konaklar, Nemiroğlu, Kocaköy, Çiçekli, Alifakı, Dedeler,Taşkuyu, Sayköy, Kerimler, Cinköy, Kaleburcu ve Ballıca mahallelerinde yollara serme ve sıkıştırma işlemi yapan ekipler şehir merkezinde de Öğretmenler ve Anıt mahallelerinde sokakları sıcak asfaltla kapladı. Yapılan planlamalar doğrultusunda çalışmalar hızlanarak devam edecek.

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, mahallelerde yürütülen özverili çalışmalarla ilgili olarak Tarsus Belediyesi ekiplerine ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google