::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Cem ve kültür Evi

Tarsus Cem ve kültür Evinde Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen ‘'Dikiş Nakış Kursu''nu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verilirken, yıl sonu sergisi de açıldı
Tarsus Cem ve kültür Evi
Haber Giriş:
22 Mayıs 2018 Salı 10:34

Tarsus Cem ve kültür Evinde Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen ‘’Dikiş Nakış Kursu’’nu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verilirken, yıl sonu sergisi de açıldı

 

Kursiyerlerin yapmış oldukları el emeği göz nuru  emekleri Tarsus Cem  Evi konferans salonunda sergilendi.

Açılış törenine Tarsus Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gürsoy, Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şube başkanı Erdal Turgut, kursiyerler ve  Can’lar katıldı.

Açılışta konuşan Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şube başkanı Erdal Turgut,  açılan kurslar nedeniyle HEM Müdürü Mehmet Gürsoy ile ders veren öğretmenlere teşekkür etti.

Turgut “Toplumda ayrıştırma yapmadan birlik ve beraberliğimizi her daim diri ve bir arada tutmak için kadınlarımıza yönelik açtığımız kurslarımıza büyük ilgi gösterilmiştir. Kadınlarımız için biçki dikiş ve nakış kursları ile 3-6 yaş çocukların bakımı konularında HEM Müdürlüğü öğretmenleri büyük katkı sunmuşlardır.

Bizlerde üretilen  göz nuru emekleri sergileyerek halkımızın beğenisine sunduk. Katılım gösteren emek veren herkese teşekkür ederiz. Ayrıca çocuklarımızda  buraya kadar gelip öğrendikleri şarkıları söyleyerek oyunlar oynayarak renk katmışlardır. HEM Müdürü ile her iki öğretmenimize teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google