::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS CHP'DEN AK PARTİ'YE ZİYARET

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Hasan Podak'ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti
TARSUS CHP'DEN AK PARTİ'YE ZİYARET
Haber Giriş:
05 Ağustos 2020 Çarşamba 08:47

İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Kır, Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve  ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında konuşan Başkan Ozan Varal, “Öncelikle üstlenmiş olduğunuz görevden dolayı hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü olarak, Tarsus’un uzun yıllardır var olan sorunlarının çözümü için çaba harcıyoruz. Bizim için burada itici güç olan tabi ki Büyükşehir ve Tarsus Belediyemizdir. Elbette, Belediyelerimizin de sorumluluk alanları sınırlı. Özellikle genç nüfusta ciddi bir işsizlik problemi yaşanıyor” dedi.

 

Başkan Ozan Varal, “Tahminimce, iktidar partisinin ilçe başkanı olarak sizlere de sıklıkla iş talebi geliyordur. Bizler, kentimizde veya bölgemizde yaşanan işsizlik sorununun lokal girişimlerle değil, gündemde olan dev projelerin bitmesi ve işlevsel hale gelmesiyle çözüleceğine inanıyoruz. Bunların başında havaalanı projesi, Tarsus OSB projesi, turizm yatırımları ve Bölgemizin yatırımcılara her açıdan cazip hale getirilmesi geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak kentimize ve bölge insanımıza fayda sağlayacak, ekonomiyi canlandıracak bu projelerin hayata geçmesi noktasında ilgili tüm kurumlarla ve tabi ki de iktidar partisinin siz değerli ilçe başkanıyla elbirliği vermeye, çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, “Bizim de ortak hedefimiz Tarsus ve Tarsus’a yatırım gelmesinden yanadır. Havaalanı konusunda çalışmalar hızlandı , devam ediyor. OSB konusunda da sayın Lütfi Elvan Bakanımız ve diğer büyüklerimiz ciddi mesai harcıyor. Bu yatırımların yanı sıra yeni Tarsus Devlet Hastanemizde bitme aşamasına geldi. 2021 yılının ilk aylarında hastanemiz faaliyete geçecek ve vatandaşlarımıza hizmet verecektir.

Bizde, kentimize hizmet gelmesi ve özellikle işsizliğin azalması konusunda atılacak her adımda sizlerle birlikte hareket etmeye hazırız. Bu ziyaretinizden dolayı CHP’li tüm yöneticilere ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Kentin diğer konularının da konuşulduğu ziyaret sırasında Başkan Ozan Varal ve Başkan Hasan Podak, karşılıklı olarak Kurban Bayramı tebriklerini ilettiler.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18