::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS CHP'DEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET

CHP Tarsus İlçe başkanı Av. Ozan Varal “Umudu birlikte büyüteceğiz, yarınlara birlikte yürüyeceğiz”
TARSUS CHP'DEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
Haber Giriş:
10 Aralık 2019 Salı 11:16

CHP Tarsus İlçe başkanı Av. Ozan Varal yöneticilerin yanı sıra Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay, Belediye Meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları üyeleri ve partililerle birlikte

Kırsal mahallere  ziyaretlerde bulundu.

Pazar günü yapılan çalışmalar kapsamında Kadelli, Çamalan, Gülek, Yenice, Yeşiltepe, Yeşilkuyu, Bahşiş, Kulak ve Atalar Mahallelerinde, muhtarlar ve halkla buluşuldu.

Oldukça kalabalık şekilde gerçekleşen ziyaretlere İlçe Başkanı Av. Ozan Varal’ın yanı sıra İlçe yönetim kurulu üyeleri,

Göreve getirilmelerinin ardından, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yüksek tempoda çalışma yürüten CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Tarsus’ta yaşayan tüm vatandaşlara ulaşarak, sorunları çözmek ve beklentileri karşılayabilmek adına var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Merkez, kırsal veya ova mahalle ayrımı yapmadan “eşit hizmet” ilkesini ön planda tutarak mesai harcayacaklarının altını çizen Başkan Varal, “Tüm vatandaşlarımızın desteği bizler için çok önemlidir. Bizler, öncelikle parti içerisinde huzuru, barışı, kardeşliği tesis edip, bir olmayı ve bir olmaktan doğacak sinerjiyle tüm zorlukların nasıl aşılacağını net bir şekilde göstermemiz gerekiyor. Çok çalışarak, halkın beklentilerini karşılayarak partimizi yerelde olduğu gibi genelde de iktidar yapmak için yoğun gayret içerisinde olacağız” dedi.

İnsanları ayrıştırmadan, ayırt etmeden hizmet öncelikli çalışma gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Av. Ozan Varal, “Kadelli’den Yenice’ye; Yeşiltepe’den Bahşiş’e kadar gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza, Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Tarsus Belediyemiz tarafından yapılan veya yapılacak olan hizmetlerle ilgili olarak bilgiler verdik. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri gerçekten memnun etti.

Bundan sonra ki süreçte de merkezdeki çalışmalarımızın yanı sıra Tarsus’ta gidilmedik köy, mahalle ve sokak; sıkılmadık el bırakmayacağız. Özellikle muhtarlarımızla sürekli istişare halinde olarak sorun ve beklentilerin çözümü noktasında el ele, gönül gönüle hareket edeceğiz. Umudu birlikte büyüteceğiz, yarınlara birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI
SİYASET

20 Mart 2024 Çarşamba 17:33

ABDURRAHMAN ALTINSUCU'NUN YENİ YÖNETİM KURULU ONAYLANDI

Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Av.Abdurrahman Altınsucu'nun yeni yönetim kurulu onaylandı
17:33
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı
SİYASET

14 Mart 2024 Perşembe 09:03

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ın Proje Tanıtım Toplantısı

SEÇER''5 YILLIK SÜREÇTE ALİ BOLTAÇ'IN VE TARSUSLULARIN YANINDA OLACAĞIZ''
09:03
MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”
SİYASET

10 Mart 2024 Pazar 11:18

MERSİN'İN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ”

Başkan Serdar Soydan, 100 Projesini kamuoyu ile paylaştı: “100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla harekete geçiyoruz”
11:18