::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Kılıç, Göreve Başladı

Gazetemiz Kurucusu Mustafa Erdoğan ile Yazı işleri Müdürümüz Ahmet Can Erdoğan Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç'ı ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler
Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Kılıç, Göreve Başladı
Haber Giriş:
15 Temmuz 2016 Cuma 21:22

Tarsus  Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mehmet Sabri Kılıç, göreve başladı.

Gazetemiz Kurucusu Mustafa Erdoğan ile Yazı işleri Müdürümüz Ahmet Can Erdoğan bir süre önce Gaziantep Cumhuriyet  Başsavcı vekilliği görevinden Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı atanan  Mehmet Sabri Kılıç’ı ziyaret ederek,yeni görevinde başarılar dilediler.

Kurucumuz Mustafa Erdoğan ziyaret sırasında basının vatandaşlar ile idare arasında  bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek,”İlçemizde görev yapacak olmanızdan dolayı siz değerli başsavcımıza hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç da  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başsavcı Kılıç, şunları ifade etti:

‘’Tarsus,  büyük ve güzel bir şehir. Bu şehirde yeni yaptırılan Adliye binası da çok güzel. Birçok ilde bile olmayan güzellikte bir Adliye Sarayı yapılması ile bizlerde bu güzel mekanda daha rahat çalışma ve hizmet etme imkanı bulacağız. Bizden önce bu güzel Adliye binamızın yapılmasında emek sarfeden  Cumhuriyet Başsavcılarımıza ve diğer savcılarımıza teşekkür ederim. Bizler de mevcut personelimizle, bizden önceki Başsavcılarımızın gerçekleştirdiği güzelliklerin üzerine artı güzellikler katmaya çalışacağız. Meslekte 20 yılı tamamladım. Bir önceki  görev yerim olan Kahramanmaraş’ta  7 yıl  basın savcısı olarak görev yaptım.

Basınla ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla diyalog içinde olacağım.’’dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google