::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus 'demokrasi nöbeti'ni sürdürüyor

Tarsus Kaymakamlığı önündeki demokrasi nöbeti yoğun katılımla devam ediyor.
Tarsus 'demokrasi nöbeti'ni sürdürüyor
Haber Giriş:
25 Temmuz 2016 Pazartesi 11:18

Tarsus Kaymakamlığı önündeki  demokrasi nöbeti  yoğun katılımla devam ediyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla ilk günden bu yana meydanları boş bırakmayan Tarsuslular  demokrasi nöbetini sürdürüyor. 

Darbe girişiminin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Milletime çağrı yapıyorum, meydanlara gelin, meydanlarda bunlara en güzel cevabı verelim. Bu darbe girişiminin başarılı olacağına inanmıyorum. Tarih boyunca darbecilerin hiçbiri başarılı olamamıştır." çağrısı üzerine Tarsus’ta meydanlara çıkan vatandaşlar, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi, salı, Çarşamba,Perşembe,Cuma,Cumartesi olduğu gibi pazar günü de  akşam saatlerinden itibaren ellerinde Türk bayraklarıyla alanlara akın etti.

Binlerce vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarını sallayarak darbe girişimini lanetledi. 

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Tarsus müftüsü Hayri Erenay,Tarsus İlçe Sağlık müdürü Dr.Füsun Kaleli, Tarsus müze müdürü Mehmet Çavuş,Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, bazı belediye meclis üyeleri Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya,Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak,Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Kaplan Kiltaş, Tarsus Fotoğrafçılar Odası başkanı Cumali Taş,Tarsus Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfı müdürü Kemal Yıldırım,Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü,bazı mahalle muhtarları, Eshab-ı Kehf Platformu başkanı Hilmi Tuzcu,Sivil Toplum Kuruluşların temsilcileri elinde Türk Bayrağı ile nöbete destek verdi.

Vatandaşlara caddeden geçen çok sayıda araç da korna çalarak destek verdi. 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Diğer Fotoğraflar