::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS EMLAK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ ÜYELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Tarsus Emlak Müşavirleri(Tem Der) Derneği üyelerine iftar yemeği verdi
TARSUS EMLAK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ ÜYELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Haber Giriş:
31 Mayıs 2019 Cuma 10:26

Tarsus Emlak Müşavirleri(Tem Der)  Derneği üyelerine iftar yemeği verdi.

Otel Zorbaz’da  verilen  iftar yemeğine , Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tapu Müdürü Mustafa Kabadayı, Nüfus Müdüresi Aynur Taşyürek, Tarsus Emlak Müşavirleri  Derneği Başkanı  Umay Kolay,  kurucu başkan Mustafa Öztürk ile dernek üyeleri katıldı.

Emlak Müşavirleri Derneği başkanı  Umay Kolay, üyeleri  ve yönetimi ile birlikte olmak, dayanışma sergilemek için iftar yemeği düzenlediklerini  belirterek “Yönetim ve üyelerimizle birlikte bu güzel Ramazan ayında  bir arada olmak, birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak istedik.” dedi.

Kolay “Kayıt dışı emlakçılık yapanlarla mücadele ediyoruz, etmeyi sürdüreceğiz Derneğimize  kaçak çalışanları bildirmeniz için ihbar hattı kuracağız. Bilhassa kayıt dışı emlakçılara karşı Kaymakamımız, Tapu dairesi, Vergi dairesi ve tüm kamu kuruluşlarının desteğiyle  mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz kayıt dışı çalışanlara karşı üyelerimizi  ve haklarını korumak için çalışıyoruz. İşyerlerinde asılı satılık, kiralık ilanlarını tesbit edip bu kişilere uyarılarımızı yapacağız. Konuyla ilgili esnaf odaları ile görüşüp üyelerini bilgilendirmelerini isteyeceğiz. Yetki belgesi almadan kimse levha asmasın. Asılı olan levhaları da indirip kendi levhalarımızı asmak gibi etik olmayan davranışlarda bulunmayalım. Derneğimizi bir lokale kavuşturmak için girişimlerimiz var.” dedi.

KAYMAKAMIN KONUŞMASI

Kaymakam Ünal da, emlakçıların haklarına sahip çıkması gerektiğini belirterek “Her işin bir kanunu var. Emlakçılığın kanununda da emlak alım satımı sadece yetkili emlakçılar tarafından yapılır” densin bu yeter” diye konuştu. tapu müdürü Mustafa Kabadayı ise  Tapuda işi olanlara ve emlakçılara her zaman en iyi hizmeti vermek için görev başında olduklarını söyleyerek davet için teşekkür etti.

Etkinlikte Kur’an tilaveti sunulup dua edilirken semazenlerde güzel bir gösteri sundu.

Paylaş:  Facebook Twitter Google