::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Eski Kaymakam vekili Zanapalıoğlu

1969 yılında Tarsus kaymakam vekilliği yapan Mustafa Zanapalıoğlu,cezeryeciler kralı olarak bilinen Halim Şekeroğlu'nu ziyaret etti.
Tarsus Eski Kaymakam vekili Zanapalıoğlu
Haber Giriş:
08 Mayıs 2017 Pazartesi 16:16

1969 yılında Tarsus kaymakam vekilliği yapan Mustafa Zanapalıoğlu,cezeryeciler kralı olarak bilinen Halim Şekeroğlu’nu ziyaret etti.

Tarsus’un Sofular mahallesinde doğan Tarsus Lisesi mezunu  Zanapalıoğlu, 23.geleneksel Eshab-ı Kehf Hıdırellez Etkinlikleri kapsamında düzenlenen cezerye yarışmasında birinci olan Şekercizade Halim Şekeroğlu’nu tebrik etti.

Şekercizade Halim Şekeroğlu da emekli vali yardımcısı Zanapalıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Bilindiği üzere  Mustafa Zanapalıoğlu sırasıyla Tarsus Kaymamakam vekilliği,ardından Konya Seydişehir Kaymakamlığı,Muş Bulanık Kaymakamlığı,Nevşehir Gülşehir kaymakamlığı,Samsun Havza Kaymakamlığı,Tunceli Vali yardımcılığı,Muğla Vali yardımcılığı,Adana Kozan Kaymakamlığı,Aksaray Vali yardımcılığı,Çorlu Kaymakamlığı,Balıkesir Vali yardımcılığı,İstanbul Vali yardımcılığı ve Zonguldak Vali yardımcılığı görevlerini yaptı.

2002 yılında emekli oldu.Tarsus’a yaptığı hizmetler-Tarsus’un tanıtılması için 1 hafta süren İçel şenlikleri düzenledi.Tarsus-Namrun Karayolun asfatlanmasını yaptı. Tarsus Ticaret Lisesi’nin , Tarsus müzesinin ve TOK’un kuruculuğunu yaptı.Ayrıca sel felaketine uğrayan Çöplü ve Yaramış halkının huzurkente naklini sağladı.

3 çocuk babası Mustafa Zanapalıoğlu şu anda yılın 6 ayı Bodrum da diğer dönemde ise İstanbul’da  ikamet ediyor.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google