::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus evde eğitim gören öğrenci

Tarsus evde eğitim gören öğrenciye doğum günü sürprizi
Tarsus evde eğitim gören öğrenci
Haber Giriş:
01 Kasım 2017 Çarşamba 19:01

Tarsus Milli Eğitim müdürü Mehmet Kalaycı, sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim gören öğrenciye sürpriz doğum günü yaptı.

 

 

Sağlık sorunu sebebiyle evde eğitim gören Bahşiş İlk/Ortaokulu’nda okuyan 4. Sınıf öğrencisi Ramazan Eren Tekerlek’ e İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Bahşiş Mahalle Muhtarı Mustafa Cengiz, Okul Müdürü Cumali Yılık ile beraber sürpriz bir doğum günü hazırlandı.

 

Evde eğitimin özel durumları nedeniyle okula devam edemeyen öğrenciler için çok önemli ve güzel bir hizmet olduğunu ve dünyada benzeri olmayan bir uygulama olduğunu söyleyen Kalaycı “Çocuğumuzun başarısının daim olmasını diliyorum. İleride memur, öğretmen hatta kaymakam bile olabilir. Bu çocuğumuza evine gelip ders veren öğretmenine ve okul müdürümüze de teşekkür ediyorum" dedi.

 

Evde eğitim hizmeti ile ilgili öğrencinin anne ve babası İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı’ya memnuniyetlerini dile getirdiler. Öğrenci velisi, Milli Eğitim camiasına evde eğitim çalışmaları konusunda teşekkürlerini dile getirdi.

 

Böyle bir doğum günü kutlamasının hayatının en güzel anılarından biri olarak kalacağını söyleyen Ramazan Eren Tekerlek "Doğum günü kutlamasında İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de olması beni ayrıca çok heyecanlandırdı. Bana böyle anlamlı bir doğum günü kutlaması yaşattıkları için başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Kalaycı olmak üzere Okul Müdürüme, Müdür Yardımcılarıma, öğretmen ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.(kaynak:Tarsus Milli Eğitim müdürlüğü)

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46