::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Fotoğrafçılar Odası'nda Cumali Taş güven tazeledi

Tarsus Fotoğraçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurul toplantısında üyelerinden güven oyu alan Cumali Taş ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi.
Tarsus Fotoğrafçılar Odası'nda Cumali Taş güven tazeledi
Haber Giriş:
18 Ocak 2018 Perşembe 10:01

Tarsus  Fotoğraçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurul toplantısında üyelerinden güven oyu alan  Cumali Taş  ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi.

Tarsus 1. Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik Denetim Kurulu Başkanı  Erdoğan Yalçın, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Duran Şen, Tarsus 1. Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin, Türkiye Emekliler Derneği genel mali sekreteri Ömer Kurnaz,  Tarsus Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Tarsus İnşaat Malzemeleri Satıcılar odası başkanı Mustafa Güçyetmez, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Tarsus Servisçiler  odası başkanı Mehmet Tıraş, Mobilyacılar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Kunduracılar Odası Başkanı Bahri Şentürk ile oda üyeleri ve diğer davetliler katılım gösterdi.

 

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oybirliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan üyeliklerine ise Erdoğan Yalçın, Duran Şen, Nesil Aydın  getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları okunarak genel kurula sunuldu ve raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçenin okunup oy birliğiyle kabul edildi.

 

Birlik Başkanı Talat Dinçer’e Fotoğrafçılar odası  tarafından teşekkür plaketi  verildi.

Plaket töreni sonrası ise seçimlere geçildi.

 

Tek liste halinde gidilen seçimlerde Cumali Taş  ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi.

 

Cumali Taş, Başkanlığındaki Tarsus Fotoğraçılar   Esnaf Odası’nda yönetim kuruluna ise Ramazan Arduç, Abdurrahim Doğan, Savaş Küçüköner, Mehmet Tekin, Mehmet Ağıroğlu,Süleyman Gündoğdu getirilirken, Denetim kuruluna ise Hicran Barlas, Müjdat Pırlak,Sibel Gündüz  seçildiler.

Paylaş:  Facebook Twitter Google