::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS GENÇLİK KAMPI, 1 TEMMUZ'DA KAPILARINI AÇIYOR

Tarsus Gençlik Kampı, zenginleştirilen içeriği ile misafirlerini bekliyor. Yepyeni aktivite içeriği ile kamp, 1 Temmuz'da başlayacak
TARSUS GENÇLİK KAMPI, 1 TEMMUZ'DA KAPILARINI AÇIYOR
Haber Giriş:
25 Haziran 2019 Salı 09:49

Tarsus Gençlik Kampı, zenginleştirilen içeriği ile misafirlerini bekliyor. Yepyeni aktivite içeriği ile kamp, 1 Temmuz’da başlayacak.

18 bungalov evin mevcut olduğu kamp, yılın 12 ayı hizmet verecek. 4-18 yaş arasındaki çocuklara ve gençlere hitap edecek olan kampta sportif aktivitelerin yanı sıra kişisel gelişim ve İngilizce eğitimi de verilecek.

Gelişen teknoloji ile evlere kapanan ve bilgisayar oyunları ile zamanını geçiren gençleri doğaya yönlendirmek, spora teşvik etmek ve güçlü sosyal ilişkiler kurmalarını sağlamak adına yola çıkan Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu, Tarsus Gençlik Kampı’nda kapsamlı bir çalışma yürüttü. Ekip, gençlerin sıkılmadan, eğlenceli vakit geçirmesi için kampın sosyal- sportif faaliyet içeriğini genişletirken, kapasitesini de arttırdı. Kampta gençler hem basketbol, okçuluk, voleybol, atletizm, bisiklet sürme etkinliği gibi aktivitelerle spora yönlendirilecek, hem oyun odalarında oyunlar oynayacak, hem de yapılacak sanatsal etkinliklerle sanata yönlendirilecek.

Tarsus Gençlik Kampı yeni konsepti ile yalnızca gençlere değil aynı zamanda kadınlara ve annelere de hitap edecek.

Ücretli ve ücretsiz olarak iki şekilde hizmet verecek kamp için başvuru tarihleri ve şartları Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesinden yayınlanacak.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google