::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS GENÇLİK KAMPI PERSONELİNE TAKIM ÇALIŞMASI VE İNOVASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı hizmet içi eğitimlere devam ediyor. Gençlerin, çocukların ve ailelerin uğrak noktası olan Tarsus Gençlik Kampı personeli, Takım Çalışması ve İnovasyon eğitiminden geçti
TARSUS GENÇLİK KAMPI PERSONELİNE TAKIM ÇALIŞMASI VE İNOVASYON EĞİTİMİ VERİLDİ
Haber Giriş:
20 Aralık 2019 Cuma 09:32

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı hizmet içi eğitimlere devam ediyor. Gençlerin, çocukların ve ailelerin uğrak noktası olan Tarsus Gençlik Kampı personeli, Takım Çalışması ve İnovasyon eğitiminden geçti.

Hizmete açıldığı günden bu yana özellikle çocukların ve gençlerin uğrak noktası olan Gençlik Kampı düzenlediği etkinliklerle katılımcıları sosyalleştirerek, güzel vakit geçirmelerini sağlamanın yanı sıra birlik ruhu ve takım çalışmasını öğretiyor.

Her hafta sonu yüzlerce genci, çocuğu ve aileyi ağırlayan Tarsus Gençlik Kampı’nda görevli personelin katılımcılara daha verimli ve yüksek performanslı hizmet sunabilmeleri amacıyla Takım Ruhu ve İnovasyon eğitimi verildi.

Personel takım ruhu ve inovasyon konularında bilgilendirildi

Büyükşehir Belediyesi İç Eğitmeni Erhan Can tarafından Tarsus Gençlik Kampı’nda verilen eğitimlerde, personelin yenilikçi, takım ruhunu geliştirici, yüksek performans ve motivasyonla üretken yönde etkin hizmet verebilmesi açısından motivasyon-sinerji-performans ilişkisi, yeni fikirlere odaklanma ve yenilik konuları anlatıldı.

Eğitimde, takım ruhu, takım motivasyonu, bireysel motivasyon yöntemleri, takım motivasyonuna katkı, takım performansı ve iş bölümü, grup dinamiğini artırmak için gerekli davranış biçimleri gibi konularda bilgiler de verilirken, yeni fikirlere açıklık, yeni fikirler üretme ve işbirliğinin hizmet verme noktasında önemine değinildi.

Planlanan hizmet içi eğitimler kapsamında yeni başlayan ve mevcut personelin ihtiyacına yönelik düzenlenen eğitimler devam edecek.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07