::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS HUMUSU YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA TANITILACAK

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Coğrafi İşaretini aldığı “Tarsus Humusu” ile 24-28 Ekim'de Antalya'da düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e katılacak.
TARSUS HUMUSU YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA TANITILACAK
Haber Giriş:
18 Ekim 2018 Perşembe 17:42

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Coğrafi İşaretini aldığı “Tarsus Humusu” ile 24-28 Ekim’de Antalya’da düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’e katılacak.

Trasus Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre  Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Anadolu'nun dört bir yanından gelen binlerce ürünün yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu YÖREX’e katılıyor.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, her yıl “Sizin oraların nesi meşhur?” sloganıyla düzenlenen YÖREX 24 – 28 Ekim 2018 tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile saat 20.30 arasında, ücretsiz olarak, ziyaret edilebilecek.

Yöresel ürünlerin markalaşması, ticari değerinin artırılması açısından çok değerli olan fuar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce oda, borsa, ajans, kooperatif ve firmayı Antalya’da buluşturacak.(kaynak:Tarsus Ticaret ve Sanayi odası)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google