::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus İdman Yurdu rövanşı aldı

Basın Sözcüsü Hakan Canan Can: ”Başkent Akademi'den hem rövanşı aldık, hem de galibiyet serimizi 3'e çıkarttık”
Tarsus İdman Yurdu rövanşı aldı
Haber Giriş:
25 Şubat 2020 Salı 12:20

-TFF 2.Ligi Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman yurdu'nda alınan Başkent Akademi FK galibiyetinin sevinci yaşanırken, Tarsus idmanyurdu Basın ve Medya Sorumlusu Hakan Canan Can, ”Başkant Akademi'den hem rövanşı aldık, hem de galibiyet serimizi 3'e çıkarttık” dedi.

Gümüşhanespor  ve Pendikspor galibiyetleriyle başlayan ve Başkent Akademi iç saha  galibiyetiyle seriyi üçe çıkarttıklarını kaydeden Basın sözcüsü  Can, Başkent Akademi FK galibiyetiyle  morallerin üst seviyeye yükseldiiğini vurguladı.

Basın Sözcüsü Can, Başkent maçıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Başkent Akademi karşılaşması çok zor geçti. Müsabakanın başında geriye düştük. Bu dakikadan itibaren taraftarımızın desteği, oyuncularımızın istekli, arzulu ve kazanma inancı ile ilk yarıyı 1-1 berabere tamamlayarak soyunma odasına girdik. İkinci yarı da  taraftarımızın desteği oyuncularımızın istekli, arzulu ve kazanma inanhcı ile Başkent Akademi karşısında üstünlüğü sağladık. 2-1 galibiyetten sonra oyunun hakimi, oyunu yönlendiren taraf bizdik. İyi bir  oyun ortaya koyduk. Taraftarlarımız bu zor maçta  tribün desteğiyle oyuncularımızın itici gücü oldu v e skoru elde e ttik. Taraftarımızla, bütünleşerek Başkent Akedemi maçını kazandık.  Bir hatırlatma yapmam gerekirse Başknt Akademi FK ile  ilk yarıda  oynadığımız maçı kaybetmiştik. Şimdi Başkent Akademi'den rövanşı aldık, yönetim, teknik ekipv e oyuncular olarak evinçliyiz. Taraftarımızı evlerine mutlu gönderdik. Aynı zamanda son üç maçımızı da kazanarak galibiyet sevirisi yakaladık. Emin adımlarla zirveye ilerliyoruz. Başkent Akademi galibiyetinde emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızla, tribündeki gücümüz taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

ÇORUMSPOR GELİYOR

Tarsus idmanyurdu Basın ve Medya Sorumlusu Hakan Canan Can,  üç hafta öncesine kadar klasmanda 11. sırada yer aldıklarını ve  kümede düşme stresi yaşadıklarına dikkat çekerek, Gümüşhanespor maçıyla başlayan çıkışlarını, Pendikspor galibiyetiyle  galibiyet serisine dönüştürdüklerini kaydetti. Son olarak iç sahada kümede kalma mücadelesi veren Başkent Akademi FK maçını da  kazanarak üçte üç yaparak takımımızı hak ettiği yere emin adımlarla yükseltmeye başladıklarını ifade eden Basın Sözcüsü Can, hafta sonu yine  saha ve taraftarlarının önünde konuk decekleri Çorumspor FK maçının hazırlıklarına  bugünden itibaren başlayacaklarını, hedeflerinin bu maçıda  kazanarak  çıkışlarını sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google