::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus İdman Yurdu Yönetiminden Başkan Can'a Ziyaret

Tarsus İdman Yurdu yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şevket Can'ı ziyaret ettiler.
Tarsus İdman Yurdu Yönetiminden Başkan Can'a Ziyaret
Haber Giriş:
15 Temmuz 2016 Cuma 21:34

Tarsus İdman Yurdu yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Can, yeni yönetime başarılar diledi.

Tarsus İdman Yurdu’nun kentin takımı olması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Can, “Şehrimizin takımını, yöneticiler olarak hakkettiği yere getirmenizi can-ı gönülden isteriz. Biz yıllarca Tarsus Belediyesi olarak Tarsus İdman Yurdu’na özellikle Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz beyin yapmış olduğu hizmetler, anlatmakla bitmez. Tarsus İdman Yurdumuz kurumsal bir yapıya geldi. Belediye olarak her türlü imkanları sunduk. Sağladığımız imkanlarla İdman Yurdumuzun bugün kendine has bir geliri var. İnşallah yeni bir kan, yeni bir heyecanla, canla başla şehrimizin takımı imajını güzel bir şekilde, sizlere yakışanı yapacağınıza inanıyorum” dedi.

Bu sezon Tarsus İdman Yurdunun Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edeceğini ifade eden Kulüp Başkanı Önder Ege, Başkan Can’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ege, “Baştan beri verdiğiniz maddi ve manevi destekle bu süreç gerçekleşti. Önemli bir karar aldığınızı düşünüyorum. Bizim de tüm amacımız, Tarsus İdman Yurdunu gerçekten şehrin takımı yapmak ve bu camiayı layık olduğu yerlere getirmek. Umarız Tarsus halkı da, Tarsus Kamuoyu da gerekli duyarlılığı göstererek el birliğince bize destek verir ve hep birlikte kulübü güzel bir noktaya getiririz” ifadesini kullandı.

Av. Önder Ege, başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Can’a çiçek ve Şevket Can yazılı Tarsus İdman Yurdu forması hediye etti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07