::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS İDMANYURDU, KORAY ŞANLI'NIN SÖZLEŞMESINI FESH ETTI

TFF 2. lig kırmızı grup takımlarından Tarsus Idmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Kulübün haftalık toplantısı hakkında açıklama yaptı.
TARSUS İDMANYURDU, KORAY ŞANLI'NIN SÖZLEŞMESINI FESH ETTI
Haber Giriş:
22 Kasım 2018 Perşembe 19:36

TFF 2. lig kırmızı grup takımlarından Tarsus Idmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Kulübün haftalık toplantısı hakkında açıklama yaptı. Koray Şanlı ile sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.

Can,  toplantı hakkında şu bilgileri verdi:

“Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü yönetimi, Eyüphan Eyüboğlu başkanlığında haftalık toplantısını yaptı. Yapılan toplantıda Konya Anadolu Selçuklu spor mağlubiyeti ile son haftalarda alınan olumsuz sonuçlar nedeniyle futbolcuların kendilerini toparlaması için bir an önce önlem alınması gerektiği dile getirilirken, Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın da fikirleri alındı.Başkan Eyüboğlu; Takımımız sahaya sakatlıklar nedeniyle hiçbir zaman tam kadro çıkamamıştır. Ona rağmen takımımız güzel sonuçlar almıştır. Biz futbolcularımıza güveniyoruz, Bizler yönetim olarak Tarsus Halkına olan sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu konuda gerekli toplantılar futbolcularımızla ve teknik heyetimizle yapılmaktadır. 2 hafta deplasmanda olacağız, amacımız hafta sonu oynanacak olan Zonguldak Kömür Spor Maçında  kötü gidişata son vererek tekrar yükselişe geçmektir. Ligin ilk yarısının son 4 haftasın da kalan maçlarımızı en iyi sonuç alarak tamamlamayı hedefliyoruz. Ayrıca Futbolcumuz Koray Şanlı ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesh ettik. Abdullah Alman, Yasin Elmas ve Yılmaz Can’ın tedavileri sürüyor” dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07