::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus idmanyurdu Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can

Yeni Hocamız ile yeniden ivme yakalayacağımıza inanıyor, güveniyoruz
Tarsus idmanyurdu Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can
Haber Giriş:
21 Şubat 2019 Perşembe 20:15

TFF 2. Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, “Yeni hocamız Bayram Toysal ile yeniden ivme yakalacağımıza inanıyor ve güveniyoruz”diyerek Tuzlaspor maçında sporsever tarsus halkını  destek vermeye davet etti.

Ligin ikinci yarısında  beklemedikleri, istemedikleri bir  grafik çizerek Tarsus idmanyurdu severleri üzdüklerini dile getiren Basın Sözcüsü Can, alınan istikrarsız sonuçlar nedeniyle karşılıklı anlaşarak Teknik direktör Özcan Kızıltan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yollarını  ayırarak, boşalan Teknik direktörlük görevine ise genç Teknik adam Bayram Toysal’ı getirdiklerini dile getirerek şunları söyledi:

“Kötü bir dönemden geçiyoruz. Ligin ikinci devresinin ilk beş maçında İstemediğimiz sonuçlar aldık. zirve yarışından uzaklaşırken, küme düşme sıkıntısı ile karşı karşıyayız. Yeniden toparlanmak için taze bir kana  ihtiyacımız vardı. Son alınan manisa farklı mağlubiyeti ile Teknik direktör Kızıltan ile yollarımızı ayırdık.Zaman geçirmeden Bayram Toysal’ı takımımızın başına getirdik. Pazar günü evimizde lider Tuzlaspor’u konuk edeceğiz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımızın morali düzelmeye başladı. Yeni hocamız oyuncularımızla gerekli konuşmaları yapıyor. Tuzlaspor maçının çok zor geçeceğini biliyoruz. Biz bu maçı çıkış olarak hedef aldık. Tarsus idmanyudu’na gönül vermiş taraftarlarımızın ve  sporsever halkımızın desteğiyle lideri evmiizde yenerek kötü günleri geride bırakarak beyaz sayfa açmak istiyoruz”ifadelerini kullandı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU
SPOR

09 Nisan 2023 Pazar 13:26

LİG ŞAMPİYONU TARSUS BELEDİYESİ OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, emin adımlarla ilerleyerek ligi şampiyon olarak tamamladı
13:26
MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95
SPOR

26 Mart 2023 Pazar 17:12

MSK RAKİP DİNLEMİYOR: 82-95

17:12
MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87
SPOR

27 Kasım 2022 Pazar 19:07

MSK FİNAL VURUŞUNU YAPTI: 70-87

19:07