::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus İdmanyurdu, Lider Uşakspor ile puan farkını 1'e indirdi

31.haftada Tarsus idmanyurdu, Karacabey Birlikspor'u 3-1 yenerek, Tekirdağspor deplasmanında puan kaybeden lider Uşakspor ile arasındaki farkı, 1 puana indirdi.
Tarsus İdmanyurdu, Lider Uşakspor ile puan farkını 1'e indirdi
Haber Giriş:
17 Nisan 2018 Salı 08:17

TFF  3.Lig 3’üncü grupta 31.hafta mücadelesinde Tarsus İdmanyurdu evinde ağırladığı  Karacabey Birlikspor A.Ş’yi 3-1 mağlup etti.

Tarsus İdmanyurdu bu galibiyetle üstüste beşinci galibiyetini alırken, lider  Uşakspor'un berabere kaldığı haftada rakibiyle puan farkını 1'e indirip son 3 haftaya daha da umutlu girdi.

Tarsus Şehir Stadında  oynanan maça Tarsus İdman yurdu Anıl Demir, Yasin Elmas, Ferhat Duman, Ergun Cengiz, Muhammed Ali Kurt, Sefa Durmuş, Yılmaz Can Taşkıran, Nurullah Kaya, Alper Yener, Sefa Can Taşkolu ve  ve İbrahim Hırçın ilk on biriyle sahaya çıktı.

Tarsus İdmanyurdu’nda  Barış Türkmen, Mahmut Metin, Abdurrahman Canlı, Mert Özdestici,Mümin Aysever, Samet Eker ile Serkan Küçük de yedek soyundu.

Tarsus İdmanyurdu’nun gollerini 25,58 ve 85’inci dakikalarda Ergun cengiz kaydetti.Rakip takımın golğünü ise 29.dakikada penaltıdan Uğur attı.

Son düdükle birlikte Tarsus İdmanyurdu mücadeleyi 3-1 kazanarak üstü üste beşinci galibiyetini elde etti.

Tarsus İdmanyurdu hafta sonu deplasmanda Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş’ye konuk olacak.Ligin ilk yarısında Tarsus idmanyurdu rakibi Büyükçekmece Beleidyespor’u 3-0 mağlup etmişti.

Tarsus İdmanyurdu bu galibiyetle puanını 60’a yükseltirken, bu hafta deplasmanda Tekirdağspor ile  2-2 berabere kalan lider Utaş Uşakspor A.Ş. ile arasındaki  puan farkını 1 indirdi ve son 3 haftaya daha da umutlu girdi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google