::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus idmanyurdu yarınki Manisa BŞB maçına hazır

Tarsus İdmanyurdu ile Manisa BŞB arasında Pazar günü oynanacak maç Tarsus şehir stadında saat 19.00 da başlayacak
Tarsus idmanyurdu yarınki Manisa BŞB maçına hazır
Haber Giriş:
29 Eylül 2018 Cumartesi 13:28

2. Lig Kırmızı Grupta şehrimizi temsil eden Tarsus idmanyurdu  yarınki Manisa BŞB maçına hazır..

 TİY  Sözcüsü Hakan Canan Can, kupa maçının geride kalmasından sonra gözlerini lig maçlarına çevirdiklerini söyledi.

Can “Önümüzdeki ligde  oynayacağımız Manisa Büyükşehir Belediyespor müsabakası var. Bu maça kendi sahamızda oynamanın avantajı ile mutlaka kazanacağız” dedi.

 Yarın şehir stadında  konuk edecekleri  Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının çok zor geçeceğini, bildiklerini söyleyen Can,  rakiplerinin geçen hafta Etimesgutspor’a mağlup olduğunu  söyledi.

Geçen haftaki menemen maçında sonradan kaybedilen 2 puanla zirvede yer alacakken 4. Sıraya indiklerini anlatan Can, “Geçmişteki hatalarımıza bakıp ders çıkarıyoruz. Önümüzdeki maçlarda hata yapmamaya çalışıyoruz.

Şimdi pazar günü Manisa Büyükşehir Belediyespor  maçında da istekli,  ve kazanma  arzusuyla sahada  mücadele verip  rakibi yeneceğiz.

 Manise BŞB ekibi  güçlü bir kadro kurarak sezona  şampiyonluk hedefi ile girmişti. Bizim içinde yarınki maç zor bir maç olacak. Her zaman olduğu gibi bu maçta da taraftarımız desteğine  ihtiyacımız var. Dün olduğu gibi, bu günde  yanımızda  olan cefakar ve vefakar taraftarlarımızı Manisa BB maçında da  yanımızda, tribünde  görmek istiyoruz. Manisa maçını  hep birlikte  kazanarak galibiyet  elde edeceğiz. Takım olarak 2-3 eksik dışında hazırız” dedi.

MAÇ SAAT 19.00’DA

Tarsus İdmanyurdu ile Manisa BŞB arasında Pazar günü oynanacak maç Tarsus şehir stadında saat 19.00 da başlayacak. Akşam serinliğinde yapılacak bu maçımızda taraftarın  karşılaşmaya büyük ilgi götermesi bekleniyor.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google