::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS İDMANYURDU ZORLU KIRŞEHİR ENGELİNİ GEÇMEYİ BAŞARDI

TARSUS İDMANYURDU ZORLU KIRŞEHİR ENGELİNİ GEÇMEYİ BAŞARDI
Haber Giriş:
26 Şubat 2021 Cuma 08:46

TFF 2. lig kırmızı grupta Tarsus İdmanyurdu hafta arası mesaide  Kırşehirspor’u 2-1’lik sonuçla geçmeyi başardı.

Tarsus Şehir stadında oynanan maçta henüz 3. dakika oynanırken konuk takım 1-0 öne geçti. TİY, bu golle  şoka uğrarken, ilk yarı  1-0 Kırşehir lehine sona erdi.

2. yarıya daha derli toplu başlayan Tarsus İdmanyurdu, 47. dakikada Ferhat ile beraberlik golüne ulaştı ve durum 1-1 oldu. Ataklarını sürdüren Tarsus İdmanyurdu, oyuna yeni aldığı futbolcularla   daha diri bir futbol sergilemeye başladı. Nitekim 77. dakikada oyuna giren Alper, 78. dakikada kaydettiği golle takımını 2-1 öne geçirdi ve takımımız bu zorlu maçı 2-1 kazandı. Puanımız 33’den 36’ya yükseldi.

CAN”TEBRİK EDERİM”

TİY  2. başkanı ve Basın sözcüsü Hakan Canan Can , bu maç ile ilgili yaptığı açıklamada  “Kırşehir maçını kazanmak istiyorduk.  Rakip takımın  Playf Off’a oynaması nedeniyle maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Henüz 3. dakikada kalemizde gördüğümüz golün tesirini ikinci yarıda üzerimizden attık ve iki güzel golle maçı 2-1 kazandık. Hem Bodrum maçını telafi ettik, hem de iç sahada puan kaybetmeyerek puanımızı 36’ya çıkardık. bu galibiyette büyük emekleri olan oyuncularımızı, teknik heyeti kutlarken, bizlere her zaman destek olan Tarsus belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’a ve TİY kulüp başkanımız Serhat Servet Dövenciye, diğer yönetici kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

SIRADA MAMAK MAÇI VAR

TFF 2. lig kırmızı grupta Tarsus İdmanyurdu bundan sonraki maçını deplasmanda Ankara Mamak FK ile oynayacak. Bu karşılaşma 4 Mart tarihinde Ankara deplasmanında oynanacak. Takım oyuncularına  bugün izin verilirken, Mamak maçı hazırlıklarına ise hemen başlanacak. Kümede kalma mücadelesi veren Ankara Mamak FK takımı ile yapacağımız maça kadar takımdaki 3 sakat oyuncunun iyileşmesi bekleniyor.

Paylaş:  Facebook Twitter Google