::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus İdmanyurdunda İlk Başkan Adayı Cem Kavalcı Oldu

Tarsus İdmanyurdu'nun mevcut yönetiminde de görev alan yöneticilerden Cem Kavalcı, yakında yapılacak kongre öncesi başkan adaylığını açıkladı
Tarsus İdmanyurdunda İlk Başkan Adayı Cem Kavalcı Oldu
Haber Giriş:
02 Temmuz 2018 Pazartesi 15:43

Tarsus İdmanyurdunu çok sevdiğini ve şu ana kadar bir başka aday çıkmaması nedeniyle kendisinin adayldığını açıklayan Kavalcı, Karmen Cafe’de basına ve taraftarlara açıklamalarda bulundu.

Kavalcı “ 1923 yılında kurulan Tarsus İdmanyurdu Türk Futboluna profesyonel anlamda katkılar sunmaya devam ediyor.

Sayısız başkanın, çalışanın,yöneticinin,futbolcu ve teknik heyetin gelip geçtiği Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüzde son günlerde yaşanan vahim olaylar ne yazık ki can sıkmaya canımızı sıkmaya devam ediyor.

Biliyorsunuz ki bazı gazetelere yaptığım açıklamada kulüp başkanlığına aday olduğumu resmen duyurmuştum. Adaylık süreci devam ederken içinde olduğum Önder Ege yönetiminin de fiilen görevinin 5 Temmuz’da yapılacak olan kongreye kadar sürdüğünü resmi makamlarda bilmektedir.

Yangından kaçarken mal kaçırmak gibi bir telaşa düşen bazı eski yöneticiler kulübün karar defterine kadar bir çok yetkiyi gasp etmeye yönelik girişimlerde bulunmuştur. Bu girişimler tarafımca Cumhuriyet savcılığına şikayet edilmiş olup, şahıslar polis gözetiminde kulüp binasından dışarı çıkarılmıştır.

 Bir yere adaysanız çıkar bunu 5 Temmuz’a kadar açıklar ve çalışma yaparsınız. 5 Temmuzdan sonra da yine bu transfer çalışmalarını sürdürürsünüz. Kulüp Başkanı olmak isteyen her üyenin demokratik hakkı saklıdır.

Bizlerde adaylık çalışması yaptığımızı ve bu konuda görev almak istediğimizi açıklamıştık. Bu gerçek varken , bazılarının başkan olmuş edasıyla koltuk işgali yapması suçtur.

Kulübün İdaresi karar defterine , yöneticilerden habersiz karar alıp yöneticilerin imzasını toplamak için kapı kapı gezmektedirler.

Şampiyon takımın yönetimi 5 Temmuz’a kadar görevinin başındadır. Eğer transfer yapılacaksa bu yönetim yapar. Ancak zaten seçilecek olan yeni yönetimin 5 Temmuz’dan sonra bu transfer kararlarını sonuca bağlaması doğru olandır.

Özcan Kızıltan ile tekrar anlaşıldığı dedikodusu dolanmaktadır. Hangi şartlarda kaça anlaşılmıştır. Kim anlaşmıştır, bu anlaşmayı yapanlar kimlerdir görevleri nedir.Görüşmeye çağrılan oyuncular ile ne gibi ön sözleşme yapılıyor.

Tarsus İdmanyurdu’nu bu hale sokmaya kimsenin hakkı yoktur. Birileri ne yapmaya çalışıyor. Kulübü merdiven gibi görmek ve buradan bir takım menfaatler mi elde edilmek isteniyor. Kim bu insanlar. Kulübün hakkını kimseye yedirmeyeceğimiz kamu oyuna saygıyla sunarım.”

Tarsus İdmanyurdu olağan genel kurul toplantısı 5 Temmuz 2018  perşembe günü saat 17.00 de Tarsus  Belediyesi Nikah salonunda yapılacak.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google