::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS İDMANYURDU'NDA KONGRESİ YAPILDI

Tarsus İdmanyurdu'nun dün yapılan olağanüstü kongresinde 2 liste yarıştı
TARSUS İDMANYURDU'NDA KONGRESİ YAPILDI
Haber Giriş:
12 Temmuz 2019 Cuma 11:08

Kongrede  377 üyeden kongreye gelen 137’si  oy kullandı. Kullanılan oylardan 100’ünü  alan Mustafa Şendağ listesi seçimleri kazanırken, Cem Kavalcı’nın listesi 37 oy aldı.

Belediye Nikah salonunda düzenlenen kongreye Tarsus Belediye başkanı Dr.haluk Bozodğan,Beleidye başkan yardımcıları Dr.Füsun Kalel,Serap Kurtçu,basın mensupları ve delegeler katıldı.

Divan başkanlığını TİY eski başkanlarından Cumali Yağcı üstlenirken, yardımcılıklarını ise Salih Erdoğan ile Zafer  Yıldırım  yaptı.Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan Tarsus İdmanyurdu bu kentin ve herkesin takımı. cumhuriyetle yaşıt bu kulübün ayakta kalması, başarılı olması ve yaşaması için bizler hepimiz üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.Konuşmaların ardından 2 listeyle gidilen Kongrede 377 üyeden 137’si oy kullandı. Kullanılan oylardan 100’ünü’ alan Mustafa Şendağ listesi seçimleri kazanırken, Cem Kavalcı’nın listesi 37 oy aldı.

Mustafa Şendağ başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

‘’Duran Çalışır, Hakan Canan Can,  Musa Atay, Ali Seçer, Ender Özinç, İsa Ataman, Ferit Çetiner,  Adnan Özyürekoğlu, Ozan Levent, Turgay Hacıosmanoğlu, Ramazan Alıcı, Ramazan Bozdağ, Hüseyin Kaplan,  Ahmet Koçak’’

Denetim kurulu:Emir Aykurt, Mert Keleşoğlu Yusuf Uğurelli.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google