::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus idmanyurdu'nda üç puan sevinci

1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan Mustafa, Emir ve Yasin'in golleri ile Etimesgut Belediyespor'u 3-1 mağlup eden temsilcimiz, hafta sonu deplasmanda lidere konuk olacak
Tarsus idmanyurdu'nda üç puan sevinci
Haber Giriş:
18 Eylül 2018 Salı 09:07

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu, Pazarğ ünü saha ve  seyircisi önünde konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Karşılıklı ataklarla geçen ve  her iki takımında  yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremediği ilk yarıda  Tarsusi dmanyurdu ile Etimesgut Belediyespor soyunma odasına  golsüz berabere girdi. İkinci yarıya  başlayan  konuk ekip, Etimesgut Belediyespor geliştirdiği ilk atakta  golü buldu.

Golden sonra beraberlik için Etimesugut kalesine yükselenen temsilcimiz Tarsus idmanyurdu beraberlik golünü sonradan oyuna  giren Mustafa Yılmaz ile buldu. Hemen akabinde  ise Emir ile galibiyet golüyle oyuna  ağırlığını koyan Sarı-Lacivertli temsilcimizde son sözü ise Yasin söyledi: 3-1.

6 oyuncusunun sakat  olmasına rağmen Etimesgut belediyespor karşısında  takım ruhu ve kazanma inancı ile mücadele veren Sarı-Lacivertli temsilcimiz, hak ettiği bir galibiyet aldı.Tokatspor galibiyetini, Etimesgut Belediyespor’u da yenerek perçimleyen Sarı-Lacivertli temsilcimiz, Cumartesi günü  deplasmanda lider Menemenspor’a konuk olacak.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google