::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus İdmanyurdu'nun acı günü

Tarsus idmanyurdu kulübü eski sporcu ve teknik adamlarından Sayman Mutlu, yaşamını yitirmesinden sonra Tarsus şehir mezarlığında toprağa verildi.
Tarsus İdmanyurdu'nun acı günü
Haber Giriş:
09 Nisan 2018 Pazartesi 09:49

Tarsus idmanyurdu kulübü eski sporcu ve teknik adamlarından  Sayman Mutlu,  yaşamını yitirmesinden sonra Tarsus şehir mezarlığında toprağa verildi.

Sayman Mutlu, tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşerek hakkın rahmetine kavuşması üzerine cenazesi Tarsus’a getirildi. Tarsus’ta şehir stadında bir tören yapıldı.

Törene sadece Tarsus’tan değil, Mersin ve Adana’dan da çok sayıda dostları geldi.. Adanaspor, TİY ve MİY eski topçularının yanısıra MİY  fanatiği  ve onursal menejeri  Hacı Bayram  birinci de Tarsus’a geldi. Gerek şehir stadındaki törene, gerekse şehir mezarlığındaki cenaze namazına  Eski milletvekillerinden Vahap Seçer ve Ali Oksal, Tarsus belediye başkanı Şevket Can, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin  Boro, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, TİY kulüp başkanı Önder Ege, eski kulüp başkanlarından İsmail Akdağcık, Kerim Yaman ile TİY futbolcuları ve altyapı sporcularından bazıları , Amatör futbol kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı. Tarsus Şehir mezarlığında  Mutlu'nun cenazesi Cuma namazına müteakiben kılınan  cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Sayman Mutlu'nun yaşamını yitirmesi Tarsus'ta  olduğu kadar Mersin, Adana 'da üzüntü ile karşılandı.

Bizde   Sayman Mutlu'ya Allah'tan rahmet kederli ailesine, spor camiasına, sevenlerine ve dostlarına başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google