::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS iDMANYURDU,ŞANLIURFASPOR ENGELiNi RAHAT GEÇTi

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 19. Haftasınoda Tarsus İdmanyurdu, saha e taraftarının önünde konuk ettiği Şanlıurfaspor'u 3-0 mağlup etti
TARSUS iDMANYURDU,ŞANLIURFASPOR ENGELiNi RAHAT GEÇTi
Haber Giriş:
21 Ocak 2020 Salı 11:22

TFF  2. Lig Beyaz Grupta  19. Haftasınoda Tarsus İdmanyurdu, saha  e taraftarının önünde konuk ettiği Şanlıurfaspor'u 3-0  mağlup etti

Kümede kalması artık mucizelere kalan Şanlıuraspor'u taraftarlarınınönünde ağırlayan Sarı-Lacivertli temsilcimiz, Alperen'in penaltı golüyle  öne geçerken, Ali Yavuz' ile Kaptan Nurullah muthiş  golleri farkı açtı..Attığından çok kaçıran temsilcimizde Yılmaz Can, birde penaltı kaçırdı.

Ligde zor günler yaşayan ve son sırada bulunan artık ligde kalması ucizelere  kalan Şanlıurfaspor karşısında maçın başından sonuna kadar rahat bir oyun sergileyen Tarsus idmanyurdu, aldığı 3-0'lık galibiyetle  puanını 28'e yükseltedrek, ilerisi için rahat bir nefes alarak  Play-off  yolunda  umut tazeledi.

Şehir Stadında oynanan maça Tarsus idmanyurdu taraftarları ilgi gösterirken, 20 kişilik Şanlıurfa taraftarı da tribünde yerini aldı.

Yaş ortalaması oldukça genç olan rakibi karşısında ilk dakikadan itibaren üstün oyun sergileyen Tarsus idmanyurdu karşı kaleyi abluka altına aldı.

Defalarca kez gol pozisyonuna giren Sarı-Lacivertliler ilk golü 26. dakikada penaltıdan buldu.

Gelişen Tarsus atağında Şanlıurfa defans oyuncusu Mücahit, Çağrı'yı düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Alperen Pak, toplu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

29. dakikada Ali Yavuz Kol şık bir gole imza attı. Aldığı topla Şanlıurfa ceza sahası önüne kadar gelen Ali Yavuz, yaklaşık 30 metreden topa sert vurarak köşeden ağlara bıraktı… 2-0

İlk yarı Tarsus'un 2-0'lık üstünlüğü ile kapandı.

Oyununun ikinci yarısında da atak oynayan Tarsus, 51. dakikada Nurullah Kaya'nın kaydettiği golle durumu 3-0 yaptı.

86. dakikada Mehmet Cansın'ın ceza sahası içinde düşürülmesiyle Tarsus bir penaltı daha kazandı. Penaltı atışında Yılmaz Can kaleci İbrahim'i geçemedi.

 Maç Tarsus İdmanyurdu'nun 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google