::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli

Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli Sel afetinden olumsuz etkilenen herkese sağlık hizmeti verdiklerini bildirdi.
Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli
Haber Giriş:
05 Ocak 2017 Perşembe 09:35

Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Dr.Füsun  Kaleli “Son zamanlarda yaşanan sel afetinde 600’ü aşkın Suriyeli  insan ile ova köylerde çadırda kalan vatandaşlar olumsuz etkilendi. Bu insanların sağlık ve barınma konuları ile yakından ilgileniyoruz” dedi.

Gazetemiz kurucusu  Mustafa Erdoğan dün, İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli’yi  ziyaret etti.

Kaleli , Selden olumsuz etkilenen kişilerin Tarsus Spor Salonunda ve bazı yurtlarda barındırılmasının sağlandığını belirterek “Bunların ilçe Sağlık müdürlüğü tarafından hepsinin muayenesi yapılmıştır. Hasta olanların ilaçları dağıtılmıştır. Bizatihi bir haftadır sağlıklarıyla yakından ilgileniyoruz. Gece gündüz demeden tüm ekiplerimizle çalışıyoruz. Selden zarar gören insanların sağlık durumlarıyla  ilgilenerek yardımcı olduk. Önemli bir sıkıntı yok” dedi.

 Kaleli “Sağlık herşeyden önemlidir. Bu konuda devletimiz ihtiyaç sahiplerine her zaman şefkatli kollarını uzatmıştır. Bizde bir sağlık ekibi olarak devletin ve hükümetin sağladığı olanakları ihtiyaç sahipleri için kullanıyoruz. Bir haftadır ekibimiz ve doktor arkadaşlarımızla, personelimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz.  Sağlık konusunda çalışmalarımız ve desteklerimiz devam ediyor” dedi.

Kurucumuz Mustafa Erdoğan da  Kaleli ve ekibine çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

Paylaş:  Facebook Twitter Google