::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus İle Gazipaşa'nın Göçük Köylüleri İncir Şenliğinde Buluştu

Göçük Mahallesi'nde, bu yıl 3. İncir Şöleni düzenlendi. Tarsus Göçük Mahallesi Muhtarı Murat Ramazan Benli, geçen gün Antalya Gazipaşa'ya giderek ilçe halkını incir şölenine davet etmişti
Tarsus İle Gazipaşa'nın Göçük Köylüleri İncir Şenliğinde Buluştu
Haber Giriş:
14 Ağustos 2018 Salı 15:40

Göçük Mahallesi’nde, bu yıl 3. İncir Şöleni düzenlendi. Tarsus Göçük Mahallesi Muhtarı Murat Ramazan Benli, geçen gün Antalya Gazipaşa’ya giderek ilçe halkını incir şölenine davet etmişti.. Tarsus Göçük Mahallesi Muhtarı ve beraberindeki heyet, Günnercik’te yapılacak 1. Toroslar Günnercik Yayla Şenliği’ne katılıp gelmişti. Gazipaşa’nın Göçük Köyü’nden 300 yıl önce göç edip Tarsus’ta bir Göçük Köyü daha kuran Tarsus Göçük Köyü sakinleri, bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Göçük Mahallesi 3. İncir Şöleni’nde bir kez daha buluştu.

Gazipaşa Göçük Mahallesi Muhtarı Ali Arıkan ile Tarsus Göçük Mahallesi Muhtarı Murat Ramazan Benli, Tarsus’a bağlı Göçük Mahallesi’nde bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Göçük Mahallesi 3. İncir Şöleni’nde buluştu.

Gazipaşa Göçük Mahallesi Muhtarı Ali Arıkan, beraberinde 10 cıvarında Göçük sakini ile  Tarsus’a gelerek İncir şöleninde hazır bulundu.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google