::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus İlkokulunda ''Geçmişten Günümüze Köprü'' Projesi Adı Altında Sergi Açıldı

Tarsus İlkokulunda 'Geçmişten Günümüze Köprü' adlı sergide geçmişten günümüze kullanılan eşyalar görücüye çıktı
Tarsus İlkokulunda ''Geçmişten Günümüze Köprü'' Projesi Adı Altında Sergi Açıldı
Haber Giriş:
24 Ekim 2019 Perşembe 10:31

Tarsus İlkokulunda 'Geçmişten Günümüze Köprü' adlı sergide geçmişten günümüze kullanılan eşyalar görücüye çıktı.

Serginin açılışı Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Kocaoğlan,Okul Müdürü Kayhan Kazım Yıldırım,Sınıf Öğretmeni Ülkü Saner Taş ve Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın tarafından yapıldı.

Etkinlik Tarsus İlkokulu sınıf öğretmeni Ülkü Saner Taş tarafından organize edildi. Sergide geçmişten günümüze kullanılan eşyalar 4-D sınıfı öğrencileri tarafından tanıtımı yapılarak tüm öğrenci,öğretmen ve velilere görücüye çıktı.

Tarsus Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Metin, "Geçmişten Geleceğe Köprü "isimli sergide emeği geçen Okul Müdürü Kayhan Kazım Yıldırım, sergiyi toparlayan öğretmen Ülkü Saner Taş ve emeği geçen diğer öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Mehmet Metin, "Milli kültür ögelerimiz kapsayan, geçmişin izlerini taşıyan ve tarihin kokusunu hissettiğimiz bu güzel sergi için 4-D sınıfı öğrencilerine ve öğretmenlerine, desteğini esirgemeyen mahalle muhtarımız Hüseyin Aydın'a ve bütün duyarlı velilerimize teşekkür ederim" dedi.

Sergi iyi dilek ve temennilerin ardından fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46