::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Esnaf Odası

Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hali Şekerci ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.
Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Esnaf Odası
Haber Giriş:
22 Mayıs 2018 Salı 05:18

Yönetim Kurulu üyeleri Feyzullah Kılbacak, Fevzi Baran, Soner Şahin, Saffet Aktaş, Niyazi Tunç ve Ramazan Diken’in de eşlik ettiği Başkan Halil Şekerci, ziyarette Birlik Başkanı Talat Dinçer’e günün anısına bir buket çiçek taktim etti ve başarılar diledi. Şekerci, “ Sayın Birlik Başkanımız Tarsus’tan Anamur’a kadar birliğe bağlı tüm odalara kayıtlı esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerine yönelik sergilediği çalışmaları başta odamız ve üyelerimiz olmak üzere tüm esnaf ve sanatkarlarımız tarafından taktirle karşılanmaktadır. Yine sayın başkanımız esnafımızın yerelde ve genelde çözüm bekleyen sorunları konusunda yerel ve genel idare temsilcileriyle sıcak dialoğlar kurarak yerinde çözüm üretme gayretindedir. Kendisini yeniden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’de Başkan Hali Şekerci ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine çözüm üretme adına yerel ve genel idare temsilcilerinin yanı sıra kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile de iyi dialoğ kurmanın önemine değinen Dinçer, “Biz esnafımıza hizmet için buradayız. Hepimizin asli görevi temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkarımıza hizmet üretmek, üyelerimiz arasında dayanışma, kaynaşma ve birlikteliği sağlamak. Bunları gerçekleştirirsek hepimiz başarılı oluruz. Bütün çabamız bu yönde olmalıdır. Ben nazik ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor ve bende sizlere başarılar diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google