::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak ''Tarsus'taki vatandaşlar et ürünlerini gönül rahatlığıyla tüketebilirler''

Tarım ve Orman Bakanlığınca, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen, et ve et ürünlerinin yer aldığı kişi firmaların 3 yıl sonra açıklanmasını manidar bulduklarını bildirdi
Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak ''Tarsus'taki vatandaşlar et ürünlerini gönül rahatlığıyla tüketebilirler''
Haber Giriş:
16 Ekim 2019 Çarşamba 10:23

Tarım ve Orman Bakanlığınca, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen, et ve et ürünlerinin yer aldığı kişi firmaların 3 yıl sonra açıklanmasını manidar bulduklarını bildirdi.

Başkan Uçak,gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri müdürümüz  Ahmet Can Erdoğan’la  görüştü.

Tarım ve Orman Tarsus  İlçe Müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve gıda denetimleri düzenli şekilde yapıldığını vurgulayan Uçak, Tarsus’taki vatandaşların et ürünlerini gönül rahatlığıyla tüketebileceklerini kaydetti.

Nail Uçak “2016 yılın da İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda ortaya çıkan baş etti (kelle) diye nitelendirdiğimiz dananın başından alınmış eti kullanan kurumlar gerekli cezayı 2016 yılında yediler. Bakanlığın açıkladığı liste 2016 yılında analizleri alınmış ve geçtiğimiz günlerde analiz sonucu yeni açıklanan listedir. Tekrar söylemek gerekirse olay 2016 yılında olmuştur analiz sonuçları 2019 açıklanmış ve ifşa edilmiştir.

Tarsuslu hemşerilerimiz müsterih olsunlar. Bizler Kasaplar odası, belediye ve İlçe Tarım Müdürlüğü olarak denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. 2016’dan bu yana böyle bir olay asla vukuu bulmamıştır.  Bununla ilgili kasap esnaflarımız gerekli hassasiyeti göstermektedirler.” Dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google