::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS KAYMAKAMI CAMİLER HAKKINDA TOPLANTI YAPTI

Kaymakam Kadir Sertel OTCU, protokol ve Müftü ile yapılan toplantının ardından Ulu Cami avlusunda İncelemelerde bulundu
TARSUS KAYMAKAMI CAMİLER HAKKINDA TOPLANTI YAPTI
Haber Giriş:
26 Mayıs 2020 Salı 12:37

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, protokol ve Müftü ile yapılan  toplantının ardından Ulu Cami avlusunda  İncelemelerde bulundu.

29 Mayıs 2020 tarihinden itibaren “cami ve mescitlerde cemaatle ibadet edilmesi” ile ilgili İçişleri Bakanlığı Genelgesi, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU başkanlığında Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda; Tarsus Belediye Başkanı Haluk BOZDOĞAN, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ercan ELBİR, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Ahmet BOYACIOĞLU, Tarsus İlçe Müftüsü Ali CAN, Tarsus İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasibe ÇETİNAY, Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Orhan ACEHAN ve Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN’in katılımı ile yapılan toplantıda değerlendirilerek alınacak tedbirler karara bağlandı.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU toplantının ardından Ulu Cami avlusunda İncelemelerde bulundu.

Tarsus Kaymakamlık ve Hıfzıssıhha İlçe Kurulu kararı ile bu hafta sadece 5 Camii bahçesinde Cuma Namazı Kılınmasının uygun bulunduğu bildirildi.

Bu camiler  merkezde Ulu Camii, Aydoganlar, Buharalı Abdullah Efendi, Kutalmışoğlu Süleyman Şah (Şehir Mezarlığı Camisi) ve Merkez Erkek Hafızlık Kur an Kursu bahçesinde kılınması kararı verilmiştir

Paylaş:  Facebook Twitter Google