::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Kaymakamı Otcu'dan Şoförler Odası'na iade-i ziyaret

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve Yönetim Kurulu üyelerine iadei ziyarette bulundu
Tarsus Kaymakamı Otcu'dan Şoförler Odası'na iade-i ziyaret
Haber Giriş:
16 Eylül 2019 Pazartesi 09:10

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve Yönetim Kurulu üyelerine iadei ziyarette bulundu.

Oda Başkanı Duran Şen ve yönetim kurulunun çalışmaları hakkında bilgi alan ve kentin gelişimine her türlü desteği verdiklerini takdirle karşıladıklarını belirten Kaymakam Otcu, “Geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan kadim şehir Tarsus'un en önemli meslek odalarından birisi olan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın kıymetli Başkanı Duran Şen ve yönetiminin faaliyetleri oldukça isabetli. Bu bağlamda sadece üyelerinin değil, Tarsus'un da sorunlarına son derece duyarlılık gösteren Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen'i kutluyorum” dedi.

 

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ise Kaymakam Otcu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz Oda yönetimi olarak Tarsus'umuzun hayatın her alanında gelişmesi için var gücümüzle çalışıp, çabalıyoruz. Bizler hep Tarsus sevdalısıyız. Tarsus'umuz için her zaman hizmetteyiz" şeklinde duygularını ifade etti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google