::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Kaymakamı Ünal Medyad'ı ziyaret etti

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal Medya Mensupları Derneğini ziyaret etti.
Tarsus Kaymakamı Ünal Medyad'ı ziyaret etti
Haber Giriş:
25 Nisan 2019 Perşembe 09:31

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal Medya Mensupları Derneğini ziyaret etti.

MEDYAD  başkanı Okan Çalışkan ve yönetiminin kahvaltılı davetine icabet eden Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, kahvaltıdan sonra yerel ve genel konularda basın mensupları ile sohbet etti.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal sohbet sonrası bazı açıklamalarda bulundu

MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan’ın yanı sıra,  yönetim kurulu üyeleri Yakup Boncuk, Tolunay Duman, Özcan Aslan ve Ersoy Yalçın da hazır bulundu. Ayrıca Gazetemiz  kurucusu Mustafa Erdoğan, Akkoza gazetesi sahibi Hasan Selenoğlu, Tarsus Haberci gazetesi sahibi Mustafa Mahir İşyaran, Yenises gazetesi genel yayın müdürü Şahin Turgut  da kahvaltılı toplantıya katıldılar.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal sohbet sonrası bazı açıklamalarda bulundu.

Ünal, Tarsus’ta başlayan ve devam eden projeler konusunda bilgi verirken yeni Devlet Hastanesinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi ve “Tarsus’ta önceki hastaneler miadını doldurdu. Yeni Hastane inşaatı hızla devam ediyor.  İnşallah plan ve proğrama göre 2020 yılının Ocak ayında inşaat tamamlanacak  ve en kısa sürede bu yeni hastanemiz halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bu hususta hiçbir sorun yok” dedi.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus Üniversitesi hususunda da görüşlerini açıkladı.

Ünal şunları söyledi:

“Tarsus Üniversitesinin kuruluşu onaylandı. Acilen yeni binaya ihtiyaç var. Bunun için Tarsus Eğitim Vakfı (TEV( yönetimi mevcut binalarını  daha önceki aylarda Tarsus Üniversitesine bağışlayacağını beyan etti, bu yönde kararlar alındı. Ancak devir işlemi bir türlü yapılmıyor. Şu anda bir özel Lisenin kullandığı TEV’e ait binanın arazisi 24 dönüm. burası Tarsus Üniversitesine devredilmelidir. Düne kadar yönetim burayı devrederiz derken şimdi ise “Soruşturma geçiririz” diyerek vermekten imtina ediyor ve  devri gelecek yıla bırakmak istiyor. Oysa Vakfılar Genel Müdürlüğüne de soruldu ve devir için bir sorun yok diye cevap geldi. ‘’

Kahvaltı ve sohbet sonrası MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan, günün anısına Ünal’a bir hediye verdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google