::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Tarsus Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti başkanı Yüksel Ünal, devletin sosyal sorumluluk ilkesi çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapıldığını söyledi.
Tarsus Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı
Haber Giriş:
17 Şubat 2017 Cuma 08:28

Tarsus Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma  ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti başkanı Yüksel Ünal, devletin sosyal sorumluluk ilkesi çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapıldığını söyledi.

 

Kaymakam Ünal,Halk Eğitim merkezinde mütevveli heyeti üyelerinde katılımıyla basınla kahvaltılı sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

 

Kaymakam Ünal, toplantıda vatandaşın lehine adil olarak yardımları dağıtmaya çalıştıklarını belirterek,’’ ’Bizim için insan hayatı önemlidir. Vakıf ilk değil,son başvurulacak  yer olacak.Vatandaşın lehine adil olarak yardımları dağıtmaya çalışıyoruz. Vijdan ve Hukuk’u buluşturmaya çalışıyoruz.  Mütevelli heyeti olarak Bir nevi evlendiriyoruz. Eşit,adil,uygun olarak dağıtılmaktadır.’’diye konuştu.

 

Kaymakam Ünal,Tarsus’ta 29 aralıkta meydana gelen aşırı yağmur nedeniyle selden zarar gören 44 köyde  bin 574 çiftçiye 2 milyon 712 bin TL yardım yapılacağını söyledi.

Yardım paraların geldiğini en kıza sürede üreticilerin hesaplarına aktarılacağını ifade eden Kaymakam Ünal’’,Vakıf olarakta o tarihte ilk olarak evleri zarar gören 38 haneye 33 bin 470 TL para yardımında bulunduk.’’dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google