::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Şoförler Odasını Ziyaret Etti

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve Yönetim Kuruluna iade-i ziyarette bulundu.
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Şoförler Odasını Ziyaret Etti
Haber Giriş:
03 Mart 2017 Cuma 16:45

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve Yönetim Kuruluna iade-i ziyarette bulundu.

 

Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre  Kaymakam Yüksel Ünal, milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu bu dönemlerde herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadıkları kente ve ülkelerine hizmet etmeleri gerektiğini söyledi.

Tarsus’un tüm sorunlarına her zaman olduğu gibi büyük duyarlılık gösterdiklerini belirten ve Tarsus Şoförler Odası Başkan ve Yönetim Kurulunun kentin sorunlarına büyük bir duyarlılık gösterdiklerini ve bunu da memnuniyetle karşıladıklarını belirten Kaymakam Ünal, “Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odamızın değerli başkan ve yöneticileri de tüm şoför ve sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda gerekli uyarıları yapmaktadır’’ dedi.

Kaymakam Ünal, trafik kuralları konusunda sürücü ve yayaların da son derece dikkatli olmalarını isteyerek, ‘’Kurallara uymak ve dikkatli olmak her zaman önemli ve gereklidir. Temennimiz trafik kazalarının hiç olmamasıdır. Bunu sağlamak için tüm araç sürücülerinin ve yayalarımızın kurallara uymaları gerekmektedir’’ diye konuştu.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ise, Kaymakam Yüksel Ünal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, bir süre karşılıklı sohbet ettiklerini ve şoför esnafının sorunları ile Tarsus’un sorunları ve konumu hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını dile getirdi.

Şen, bir taraftan üyelerin sorun ve beklentilerine çözüm üretme çalışması yaparken, diğer taraftan kent dinamiklerinden birisi olarak kamu ve yerel idareciler ile iyi diyaloglar içerisinde çalışma yaptıklarını kaydetti.

Başkan Şen, “Bu bağlamda Tarsus'umuzun mülki amiri olan siz Kaymakamımız ile sıkı işbirliği içerisinde olacağız. Esnafımızın sorun ve beklentilerine çözüm üretme amaçlı kapınızı sürekli aşındıracağız. Bizler vatanına, milletine, bayrağına bağlı, devletine karşı her türlü yasal sorumluluğunu yerine getiren bir kesimiz. Bu bağlamda sizlerinde bizlerden olan istek ve taleplerini her zaman yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.

Kaymakam Yüksel Ünal ise, kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu belirterek, bu bağlamda esnafın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşım göstereceğini ifade etti..(kaynak:Tarsus Şoförler Odası)

Paylaş:  Facebook Twitter Google