::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Kuvayi Milliye Derneği

Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi adına geçen yıl oluşturulan hatıra ormanına bu yılda 150 fidan dikildi.
Tarsus Kuvayi Milliye Derneği
Haber Giriş:
29 Mart 2014 Cumartesi 11:16

Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi adına geçen yıl oluşturulan hatıra ormanına bu yılda 150 fidan dikildi.

Geçen yılki Orman Haftasında  Eshab-ı Kehf ziyareti çevresinde Çamlıyayla yolu üzerinde Orman İşletmesi tarafından tahsis edilen 10 dönümlük alan  Kuvayı Milliye Hatıra Ormanı olarak ağaçlandırılmıştı.

Bu yılki Orman Haftası nedeniyle Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği başkan yönetim ve üyelerinden bir grup hatıra ormanına giderek yeni 150 fidan dikti.

Başkan Mehmet Topal, geçen yıl Orman İşletmesinin katkıları ile oluşturan Kuvayı Milliye Hatıra Ormanında bu yılki Orman haftasını kutladıklarını belirterek ‘Artık geleneksel olarak Orman haftasını kendi adımızı taşıyan Hatıra ormanında geçiriyoıruz. Geçen yıl bin cıvarında fidan dikmiştik. Bu yıl ziyaret etitğimiz hatıra ormanımızda yine çam ve selviden oluşan 150 fidan daha diktik. Kuruyanları yeniledik,  çevre temizliği yaparak ormanımıza sahip çıktık. Bize fidan temininde destek olan Tarsus Orman işletme müdürü Mehmet Fulin”e, Merkez işletme şefi Muhammed Köse’ye ve Orman işletmesi personeline teşekkür ederiz. Ormanlarımız bir milletin en önemli zenginlik kaynağı olmaktadır’ dedi.

 Mehmet Topal hatıra ormanı tahsis edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını da  belirterek,  burayı sürekli ziyaret edip sahipleneceklerini sözlerine ekledi.

Fidan dikiminden sonra dernek üyelerine ve  fidan dikimine katkı sunanlara pilav ayran ikram edildi.

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google