::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Lokantacılar Odasının olağan genel kurul

Tarsus Kebapçılar ve Lokantacılar Odası'nda Başkan Ali Tavman güven tazeledi
Tarsus Lokantacılar Odasının olağan genel kurul
Haber Giriş:
02 Nisan 2018 Pazartesi 12:13

Tarsus Kebapçılar, Lokantacılar ve Pastaneciler  Odasının olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Mevcut başkan Ali Tavman  tek liste ile gidilen kongrede  yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Tarsus Esnaf Kefalet kooperatifi Toplantı salonunda yapılan kongrede Divan başkanlığını MESOB Başkanı Talat Dinçer yaptı.

Genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer,  Genel Merkez Genel başkan yardımcılarından Mehmet Ekin,  Şoförler Odası başkanı Duran Şen, Tarsus 1. Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş, Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci,  Bakkallar Odası başkanı Erdoğan Yalçın, Berberler Odası başkanı Alper Deniz, İnşaat Malzemeleri satıcıları Odası başkanı Mustafa Güçyetmez, ile oda üyeleri ve diğer davetliler katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oybirliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları okunarak genel kurula sunuldu ve raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçenin okunup oy birliğiyle kabul edilmesi sonrası seçimlere geçildi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde   Ali Tavman yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kuruluna ise  Danyal Yapıcı Musa Karabaş, Aydın Güloğlu, Orhan Gümüş, Nazlı Şan, Ali Ürkütür seçildi. Denetim kurulunda ise Mural Gül, Cihan Kandemir, Azad Taş görev aldı.

455 üyesi bulunan  Tarsus Kebapçılar, Lokantacılar ve  Pastaneciler Odasının kongresinin tamamlanmasından sonra meslekte uzun yıllar emek vermiş esnaflara  plaket verildi.

Bu kapsamda Tarsus Kebapçılar, Lokantacılar ve Pastaneciler Odası başkanı Ali Tavman, odaya gösterdikleri yakın ilgi ve destek ve emeklerinden dolayı Aykut Yenice’ye,Kasım Anlatır’a,Yusuf Doğaroğlu’na,Hüseyin Uydacı’ya,Fevzi Malazgirtli’ye,Zihni Atınç’a,Şefik Sarıcan’a birer teşekkür plaketi takdim etti.

Tarsus Kebapçılar, Lokantacılar ve Pastaneciler Odası başkanı Ali Tavman,ayrıca Mersin esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) başkanı Talat Dinçer’e bir teşekkür plaketi verdi.

Ayrıca Tarsus Esnaf Kefalet kooperatifi başkanı Mahmut Şahin’e,  Kooperatif toplantı salonunu tahsis ettiği için plaket verilirken Tarsus Berberler ve Kuaförler derneği başkanı Alper Deniz ise Tarsus’taki odalar adına Mersin esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) başkanı Talat Dinçer’e bir teşekkür plaketi verdi.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google