::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Matematikçisini arıyor

Atatürk İlkokulu Müdürlüğünce 4.sınıf öğrencileri arasında düzenlenen 'Tarsus Matematikçisini arıyor adlı yarışma sonuçlandı.
Tarsus Matematikçisini arıyor
Haber Giriş:
13 Mayıs 2015 Çarşamba 18:28

Tarsus ‘ta Atatürk İlkokulu Müdürlüğü’nce   4.sınıf öğrencilerine evrensel bir ders olan matematiği sevdirilmek, matematiğe karşı ilgiyi artırmak, yetenekli olanları teşvik etmek ve onları ödüllendirmek amacıyla düzenlenen  ‘’Tarsus Matematikçisini arıyor” adlı yarışma sonuçlandı.

Okuldan yapılan yazılı açıklamaya göre Tarsus’ta  matematik yarışmasına 47 okuldan özel olarak seçilen  530 öğrenci katılarak büyük bir sınav heyecanı yaşandı.

Yarışmaya katılan öğrenciler arasından İstanbul Menkul Kıymetler İlkokulu öğrencisi Sıla Çelik,Atatürk İlkokulu öğrencisi Eylül Karakuş,Sadık Eliyeşil İlkokulu öğrencisi Ömer Akşahin birinci, İstemihan Talay yatılı Bölge okulu öğrencisi Yusuf Enes Kütük,Hasan Karamehmet İlkokulu öğrencisi Tanya Esimek ikinci, İstemihan Talay yatılı Bölge okulu öğrencileri Ekin Bal,Feyza Can,Şehitishak İlkokulu öğrencisi Berkay Tezcan,100.Yıl İlköğretim okulu öğrencisi Emre Akbaş,Ulaş İlkoklu öğrencisi Ahmet Can Özan da üçüncü oldular.

Ödül  törenine Milli Eğitim şube müdürleri Kadir Karakuş ve Mustafa Kabul, okul müdürü Mehmet Okur, Müdür yardımcısı Figen Uçar ile  veliler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46