::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS MERKEZ VE BAĞLI MAHALLELERDE İLAÇLAMA

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğü'nde görev yapan ekipler, karasinek ve sivrisinek başta olmak üzere diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor
TARSUS MERKEZ VE BAĞLI MAHALLELERDE İLAÇLAMA
Haber Giriş:
17 Ekim 2019 Perşembe 11:35

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğü’nde görev yapan ekipler, karasinek ve sivrisinek başta olmak üzere diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Tarsus kent merkezi başta olmak üzere, Çamlıyayla ilçesi ve bağlı mahallelerde ilaçlama yapan ekipler, çöp konteynerleri, su birikintilerinin olduğu alanlar, kanallar, kanalizasyon sistemleri, otluk alanlar ile halkın ortak kullandığı parklar ve çocuk oyun alanlarında sivrisinek, pire, karasinek, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama faaliyetleri yürütüyor. Ekipler ayrıca lokal alanlarda da fare ve diğer zararlılara da karşıda ilaçlama çalışması yapıyor.

Zararlılarla mücadeleyi yılın her döneminde gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine de bodrum katlar, hayvan besiciliğinin yapıldığı bölgeler ve benzeri alanlarda da ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

Cadde üzerindeki kanalda ilaçlandı

Ekipler, Tarsus kent merkezi Muvaffak Uygur Caddesi ve İsmet Paşa Bulvarından geçen ve üzeri açık olan su kanalında da ilaçlama çalışması yaptı.

Çalışmalar kapsamında özellikle kanalizasyon boruları ve otluk alanların dumanlanmasına özen gösterilirken, çöp konteynerlerinin ilaçlanması ve hafta sonları okulların ilaçlanmasına ise aralıksız devam ediliyor.

Paylaş:  Facebook Twitter Google