::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Engelli Kardeşlerimizi unutmadı

Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl boyunca destek olduğu engelli bireylerle engelliler haftası sebebiyle saç ve cilt bakımı yaptı.
Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Engelli Kardeşlerimizi unutmadı
Haber Giriş:
16 Mayıs 2018 Çarşamba 09:35

Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl boyunca destek olduğu engelli bireylerle engelliler haftası sebebiyle saç ve cilt bakımı yaptı. Etkinlik esnasında kleopatra 'yı makyaj tekniği kullanarak canlandıran bir öğrenci büyük ilgi gördü.

Merkez Müdürü Nurettin Ambaroğlu "engelli kardeşlerimize yıl boyunca destek olduk onları belirli günlerde değil yılın her anı destekledik. Kurum kapımızı onlara her zaman açık tuttuk. Onlar bize güler yüzlerini ve yüreklerini verdiler. Etkinliğimize Tarsus Sakatlar Dernek Başkanı Ali Çelik ve kurumumuz öğretmen ve öğrencileri  katıldı. Ali Çelik Başkanıma, kurum öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim.

Tarsus MEM olarak her zaman olduğu gibi eğitim için "Durmak Yok Çalışmaya Devam" diyoruz. Engelli kardeşlerimizin haftasını kutlar hayatlarında mutluluk ve sağlık dilerim. " dedi.(kaynak:Tarsus mesleki eğitm merkezi)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google