::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğüne 104 Personel Alınacak

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, bağlı okullarda çalıştırılmak üzere, İşkur Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 104 işçi alımı yapılacak.
Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğüne 104 Personel Alınacak
Haber Giriş:
21 Eylül 2016 Çarşamba 19:13

Tarsus  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, bağlı okullarda çalıştırılmak üzere, İşkur Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 104  işçi alımı yapılacak.

Protokol kapsamında, alınacak işçiler 8 ay boyunca Tarsus  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda çalıştırılacak.

Tarsus  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı ise TYÇP kapsamında alınacak işçilerin, ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda istihdam edileceğini belirtti.

 Kalaycı  "İşkur tarafından belirlenecek işçiler, okullarda çalışacak. İnşallah 8 ay boyunca okullarımızın temizlik, bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sağlıklı bir şekilde yapacaklardır. Programın hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm yetkililere teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Öte yandan 104 kişilik alım için binin üzerinde başvuru olduğunu kaydetti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46