::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Müftülüğü iftar'da biraraya geldi

Tarsus Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel, eş, çocuk ve aileleri ile Tarsus Baraj şelale tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Tarsus Müftülüğü iftar'da biraraya geldi
Haber Giriş:
20 Mayıs 2019 Pazartesi 09:46

Tarsus Müftülüğü personeli  Tarsus barajında iftarda bir araya geldi

 

Tarsus Müftülüğü bünyesinde  görev yapan personel, eş, çocuk ve aileleri ile Tarsus Baraj şelale tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İmam-Hatip Tatbikat camii İmam-Hatibi Mahmut Turan’ın okuduğu Aşr-ı şerif ve ezan'dan sonra devam eden iftar programında Tarsus Müftü Vekili Ali Can bir konuşma yaptı.

 Müftü Can, iftar davetine icabet eden her bir personele ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade ederek şunları söyledi: “Tarsus Müftülüğü ailesi olarak birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarımızın aileleriyle birlikte iftar etme imkânı bulduğumuz için Allah’a hamd ediyorum” dedi

Can; “ Biz de Tarsus Müftülüğü olarak üzerimize düşeni yapmak istiyoruz, yapmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki Rabbim sizlerin de gayretleri ile güzel hizmetlere bizleri vesile kılacaktır”dedi.

Görevlerinin din hizmeti olduğunu vurgulayan Can; “ Milletimizin inancına hizmet ediyoruz. Özveriyle gayret ediyorsunuz. Her ortamda temsil görevinizi icra ediyorsunuz. Biz Türkiye Diyanet Vakfı olarak “Beklenen sensin sloganı” ile gündemdeyiz. Sizin özverili gayretine ihtiyacımız var. İnsanımızın hayır tasadduklarını sizler yönlendiriniz. Her koşuldaki Müslümanın imdadına yetişen Diyanet Vakfımız için yardım eli olalım. Ben yoksam hiç kimse yok diye düşünün. Ben varım diyeceğiz.  Bu ramazanda kendimiz için bir şeyler yapalım, evvela Kuran bizim gönlümüze nazil olsun. Allah aşkınızı ve şevkinizi artırsın” diyen Müftü Vekili Ali Can Allah Teala Ramazan-ı Şerifi sağlık ve afiyetle tamamlamayı, Ramazan’ın rahmet ve mağfiretinden, feyiz ve bereketinden istifade etmeyi hepimize nasip eylesin. Ülkemizin birliğini, dirliğini daim eylesin. Vatanımızı, milletimizi her türlü fitne ve musibetlerden mahfuz eylesin. Allah cümlenizden razı olsun.” Dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google