::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Müftülüğü Kurban Bağışı Standı Açtı

Tarsus Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ilçe genelinde 4 merkezde Kurban Bağış Standı açıldı
Tarsus Müftülüğü Kurban Bağışı Standı Açtı
Haber Giriş:
16 Ağustos 2018 Perşembe 08:57

Tarsus Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ilçe genelinde 4 merkezde Kurban Bağış Standı açıldı.

Müftülüğün Tarsus şehir merkezinde 4 farklı bölgeye kurulan kurban bağış standları "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla Vekaletle Kurban kampanyası başlattı. Yardımlaşma ve kardeşlik duygularını canlı tutmak, iyiliği yaygınlaştırmak ve kamuoyunda gerekli hassasiyetin sağlanmasının amaçlandığı kampanya ile vatandaşların vekalet yoluyla kurban bağışlarını rahatça yapabilmeleri amaçlanıyor.

 Başlatılan kampanya ile ilgili bilgi veren Tarsus Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Kurbanlarını vekalet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşları bilgilendirmek ve kurban bağışı konusunda vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla, hizmeti halkımızın ayağına götürüyoruz ve vatandaşlarımız kurbanlarını ister İl Müftülüğümüze  isterse standımıza gelerek makbuz karşılığı ile, isterlerse de internet adresimiz olan https://bagis.tdv.org.tr adresinden online olarak kendileri yapabileceklerini belirtti.

 

Açıklamasının devamında İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay “Her yıl düzenlenen bağış kampanyasında bu yıl kurban bedelinin yurt içinde 850, yurt dışında ise 625 lira olarak belirlendiğini ifade ederek, Türkiye Diyanet Vakfı, geçen yıl 145 ülkede ve ülkemizin 81 ilinde, ve 950 İlçede Müslüman kardeşlerimizin bağışlamış olduğu kurbanlarını vekâlet yoluyla keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştır” dedi.(kaynak:Tarsu Müfütülüğü)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google