::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS MÜFTÜSÜ DR.HAYRİ ERENAY 3. İLÇE MÜFTÜLERİ KONGRESİNDE SUNUM YAPTI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ankara-Kızılcahamam 'da düzenlenen 3. İlçe Müftüleri Kongresi değerlendirme oturumunun ardından sona erdi.
TARSUS MÜFTÜSÜ DR.HAYRİ ERENAY 3. İLÇE MÜFTÜLERİ KONGRESİNDE SUNUM YAPTI
Haber Giriş:
11 Mart 2019 Pazartesi 10:23

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ankara-Kızılcahamam ’da düzenlenen 3. İlçe Müftüleri Kongresi değerlendirme oturumunun ardından sona erdi.

3 gün süren kongreye Diyanet'in üst düzey yöneticileriyle birlikte Türkiye genelinde görev yapan tüm ilçe müftüleri katıldı.

“Değişen Dünya da Değerlerin Korunmasında Diyanet” ana başlığıyla 3. İlçe Müftüleri Kongresin görüş öneri ve tavsiyeler bölümünde kürsüye davet edilen  Erenay Diyanet’in iş ve işleyişi ile ilgi bir çok konuda önemli değerlendirmelerde bulundu.

 Dr. Hayri Erenay “Düzenlenen bu kongre, bir araya gelmek ve kendi muhasebemizi yapmak açısından son derece önemlidir. Burada konuşulanlar ışığında eksiklerimizi görerek bu eksiklerimizi gidermek için çaba sarf edeceğiz. Toplumun dini ve manevi hayatına hizmette müftülerimize büyük görevler düşmektedir. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken bu bilinçle hareket etmeliyiz” diyerek aşağıdaki tespitlerini kürsüden dile getirdi.(

Paylaş:  Facebook Twitter Google