::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Müftüsü Erenay STK ile istişare Toplantısı Yaptı

Tarsus Müftüsü Hayri Erenay'ın 2015 Ramazan Ayı ve Yaz Kur'an Kursları ile ilgili konuları görüşmek, yapılması planlanan etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere sivil toplum kuruluşları ve sendika temsilcileri buluştu.
Tarsus Müftüsü Erenay STK ile istişare Toplantısı Yaptı
Haber Giriş:
09 Haziran 2015 Salı 09:12

Tarsus Müftüsü  Hayri Erenay’ın 2015 Ramazan Ayı ve Yaz Kur’an Kursları ile ilgili konuları görüşmek, yapılması planlanan etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere sivil toplum kuruluşları ve sendika temsilcileri buluştu.

Tarsus Müftülüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre  Müftü  Hayri Erenay,  Müftülük brifing salonundaki  toplantıda “Bizler Tarsus için daha iyi neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Tarsus Müftülüğü olarak bu güne kadar iyi çalışmalar sergiledik. Ancak çok daha iyi işlerinde yapmamız gerektiğine inanıyorum”dedi

Konuşmasında toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerine dikkat çeken Müftü Hayri Erenay “Bizim hedefimiz birlik ve beraberliği teşekkül ettirmek ve ortak aklı ortaya koymaktır. Toplumun her kesimine ulaşmak için birlikte çalışacağız.

Bir araya gelmek demek bir birimizi anlamak demektir. Bu nedenle birlikte yapacağımız çalışmalarla ilçemizdeki hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

Gerçekleşen İstişare toplantısında; Yaz Kuran kursları görevlendirmeleri kapsamında gönüllü olarak görev almak isteyen öğretmenlerin tespiti, Sivil Toplum kuruluşlarının destekleyeceği Yaz Kuran kurslarının açılması düşünülen okulların belirlenmesi, Kimi mahallelerde yapılması öngörülen İftar programları, tüm bu etkinliklerin kaynak kitaplarından Dini Bilgiler kitabına olan ihtiyaç ile Ramazan ayı boyunca Tarsus Yarenlik meydanında Kitap Standının açılması konuları ele alındı.

 

Teklif ve temennilere yer verilen toplantının verimli geçtiği gözlendi. İstişare toplantısında alınan kararların en güzel biçimde uygulanması için neler yapılması gerektiğinin konuşulduğu toplantıda Müftü Hayri Erenay, toplantıya katılan Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine teşekkür etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google