::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Muhtarlar Derneği

Tarsus Muhtarlar Derneği başkanı ve Anıt mahallesi muhtarı Mustafa Naci Güllü, kayınbabası vefat eden gazetemiz Yazı İşleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan'a başsağlığı diledi.
Tarsus Muhtarlar Derneği
Haber Giriş:
24 Şubat 2016 Çarşamba 08:54

Tarsus Muhtarlar Derneği başkanı ve Anıt mahallesi muhtarı  Mustafa Naci Güllü,beraberinde  Ulaş mahalle muhtarı Sami Cilalı, İsmetpaşa mahalle muhtarı Nadir Batmaz, Mithatpaşa mahalle muhtarı, Muhittin  Borlukan, Yeşil Mahalle muhtarı Emrah Kara,Muratlı mahalle muhtarı Eyüp Yıldırım,Meşelik mahalle  Mustafa Ak ve Egemen mahalle  muhtarı Harun Danabaş  kayınbabası vefat eden gazetemiz Yazı İşleri müdürümüz  Ahmet Can Erdoğan’a başsağlığı diledi.

Gazetemizi ziyaret eden Muhtarlar Derneği başkanı ve Anıt mahallesi muhtarı  Mustafa Naci Güllü, Kurucumuz Mustafa Erdoğan ve Yazı işleri müdürümüz Ahmet Can Erdoğan’a taziye ziyaretinde bulunularak, merhum elektrik yüksek mühendisi İbrahim Yüksel’e Allah’tan rahmet geride kalan ailesine ise taziyelerini iletti.

 Başkan Güllü,ayrıca  “Biz Muhtarlar olarak parti amblemi olmadan  halkın seçtiği kişileriz. Bu nedenle mahallemize veya bulunduğumuz semte  hiçbir ayrım yapmadan ve eşit hizmet etmektir. Muhtarlar Bağımsızdır. Bu nedenle her zaman tarafsız ve eşit hizmetten yanayız” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google