::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE 1. ETAB'IN YOL AÇMA VE DOLDURMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan'ın büyük önem verdiği ve bir an önce hizmete başlaması için çaba sarf ettiği Tarsus Organize Sanayi Bölgesinin yol yapım çalışmalarına başlanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Organize Sanayi Bölgesi 1.etap için yol açma ve doldurma çalışmalarına start verildi
TARSUS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE 1. ETAB'IN YOL AÇMA VE DOLDURMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Haber Giriş:
17 Nisan 2020 Cuma 10:23

Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan'ın büyük önem verdiği ve bir an önce hizmete başlaması için çaba sarf ettiği Tarsus Organize Sanayi Bölgesinin yol yapım çalışmalarına başlanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Organize Sanayi Bölgesi 1.etap için yol açma ve doldurma çalışmalarına start verildi.

İçerisinde 52 sanayi alanı ve 5 tesis hizmet binası yer alacak olan Organize Sanayi Bölgesi için 11 Kilometre açılacak olan yolun şu ana kadar 20 metre yol genişliğinde 2,2 kilometresi tamamlandı.

Yapılacak olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin İstihdam ve ekonomik açıdan önemli bir kurtuluş olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bir kentte eğer mücadele edilecekse başta işsizlikle, istihdam sorunuyla mücadele edilmelidir, dedi.

Başkan Bozdoğan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 1.etab’ın yol açma ve doldurma çalışmalarına başladık. Organize Sanayi Bölgesi tamamlanıp, faaliyete geçtiğinde kentin işsizliğine çözüm olacak ve ekonomisini de ayağa kaldıracak, ifadesini kullandı.

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde 1. Etap sanayi parsellerinin bulunduğu bin dönümlük arazi satışından Tarsus Belediyesi 12.5 milyon liralık 100 dönümlük sanayi parseli satın almıştı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google