::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülleri

Tarsus Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülleri Doktor ve Sıcak Demircilere Verildi
Tarsus Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülleri
Haber Giriş:
02 Mart 2017 Perşembe 18:30

Tarsus Rotary Kulübü'nün geleneksel ''Meslek Hizmet'' ödülü, bir doktor ve sıcak demircilik yapan 2 kişiye verildi.

 

Tarsus Rotary Kulübü Başkanı Erdinç Öncü, Gözenler restaurantta yapılan Meslek Hizmet Ödülü töreninde yaptığı konuşmada, Meslek Hizmet Komitesi tarafından ödüle layık görülen Dr. Musa Atay ve sıcak demircilik yaparak kaybolmaya yüz tutan bu mesleği sürdüren Mehmet Turgut ve Mustafa Turgut’u kutlayarak, ödülleri topluma hizmetleriyle öncülük edip, örnek olan ve mesleki alanında başarılı olan kişilere verdiklerini söyledi.

 

Başkan Erdinç Öncü, toplumda ve çeşitli meslek dallarında başarılı çalışmalar yapan kişi, kurum yada kuruluşları motive etmek, bu uğraşların gururunu ve onurunu paylaşmak için her yıl ödül verdiklerini, Meslek Hizmet ödülünün son derece anlamlı bir ödül olduğunu ifade ederek, “Biz dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı olarak geliştirerek, barışa ve barış halinin kökleşmesine katkıda bulunan ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Rotary’nin üyeleriyiz. Çalışmalarımızda üyelerimiz arasında tanışıklığı bir hizmet fırsatı olarak görür ve bu nedenle düzenli olarak toplanarak, tanışıklığımızı geliştirmeye çalışırız. Her Rotaryan üyemizin hizmet idealinin kendi kişisel iş ve toplum hayatına uygulaması ve böylece topluma örnek olması için kendisini ve çevresini teşvik eden projeler geliştiririz. Bizim gibi hizmet ideallerinde birleşmiş ve meslek sahipleri arasında dünya çapında dostluk ilişkileri kurarak karşılıklı anlayışı, iyi niyeti ve barışı geliştirecek uluslar arası projeler yaparız. Şimdide kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından biri olan Meslek Hizmet ödüllerini sahiplerine vermenin gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından Başkan Erdinç Öncü, Numan Aydınalp ve Numan Atasayar, Meslek Hizmet ödülü alanlara ödüllerini ve plaketlerini verdi.(kaynak:Tarsus Rotary kulübü)

Paylaş:  Facebook Twitter Google